IMAGINI ȘOCANTE. PATRONUL HEXI-PHARMA, MORT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER. Condrea - desfigurat, identificat de soție după haine

3665
4
UPDATE - Potrivit digi24.ro, deși este desfigurat, Dan Condrea a fost identificat de soția sa după haine.


Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, ar fi murit, duminică seara, în accident. Actele lui Dan Condrea se aflau în acea mașină. Se așteaptă o confirmare oficială. Accidentul s-a produs între Buftea și Corbeanca, iar Dan Condrea a intrat cu mașina într-un copac, scrie realitatea.net




UPDATE - Potrivit digi24.ro, accidentul s-a produs între localitățile Buftea și Corbeanca, pe o porțiune de drum drept. Mașina mergea cu viteză și a intrat într-un copac, spun martorii. Nu sunt urme de frânare.


Există informații neconfirmate oficial că Dan Condrea se afla la volan, iar în urma impactului, acesta și-ar fi pierdut viața. La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și amulanțe, dar medicii nu au mai putut salva viața șoferului. Din primele informații, Dan Condrea se afla la volanul unei mașini aparținând Hexi Pharma. Mașina este distrusă complet. Cauza accidentului este viteza excesivă, spun polițiștii. Actele lui Dan Condrea ar fi fost găsite lângă mașină.

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General.


Patronul Hexi Pharma conducea un Opel Astra. Victima nu a fost încă identificată oficial, dar se bănuiește că este vorba de Dan Condrea, întrucât actele acestuia au fost găsite la fața locului. Victima dintre fiarele contorsionate nu poate fi insă identificată, cel puțin deocamdată. În condițiile scandalului dezinfectanților din spitale, în care ar fi implicate și serviciile secrete, sunt voci care susțin că Dan Condrea a fost omorât!


Comentează știrea

marin
22 mai 2016
Dzeu nu doarme, pricepeti odata

Vai cat bine si cat de mult l-au ajutat sa traiasca fericit miile de licitatii si contracte castigate. A platit f repede pacatele facute. Si-a luat pedeapsa, de fapt i s-a intors raul facut atator oameni.

No name
22 mai 2016
Un truk

Un truk utilizat deseori pentru a spala putina astfel incat, totul e bine cand se termina cu bine. Doar daca sunt implicate serviciile secrete in afacerea murdara a dezinfectantilor matrasiti.Daca a murit pe bune, este un adevarat erou, a luat cu el in mormant toate secretele afacerii murdare a dezinfectantilor curati. Adica nu vor exista alti vinovati, mortul e singurul de vina !

......
23 mai 2016
.....

Sotia, care de fapt era fosta si cu care el era in conflict de 10 ani a reusit sa il identifice dupa haine. Cam dubioasa identificarea asta. Fista sotie de 10 ani încă ii recunoaste ismenele. :)))))

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

ing chloroquine online https://hydroxychloroquinex.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1817 secunde