Patronul Filicori din Constanța, găsit spânzurat

3607
3
Patronul Filicori din Constanța, găsit spânzurat - filicori-1489516325.jpg
Dumitrache Economu, patronul Filicori din municipiul Constanța, a fost găsit spânzurat, ieri, în garajul unei locuințe din complexul Arena Regia, din zona Hanul Piraților. 


Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate după un apel la 112, făcut în jurul după-amiezii, de către unul dintre paznicii complexului. 


Ajunse la fața locului, cadrele medicale s-au chinuit aproximativ o oră pentru a-i salva viața afaceristului în vârstă de 46 de ani, însă în ciuda efortului, a fost declarat decesul acestuia. 


Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Potrivit anumitor surse, Dumitrache Economu ar fi recurs la acest gest după ce ar fi întâmpinat probleme financiare, după ce nu a putut acoperi mai multe împrumuturi pe care le-a contractat. 


Apropiați ai afaceristului spun că de vină ar fi și despărțirea de fosta soție, de acum aproximativ un an, situație peste care Dumitrache Economu nu ar fi putut să treacă. 


Afaceristul deținea cafeneaua Filicori de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dar și mai multe restaurante din Constanța și București. 


Comentează știrea

europeanu
15 martie 2017
Sinucisu

a fost sinucis.Prietenii banuiesc de cine.

xenopol
15 martie 2017
saracu patron!

asteptam si alti patroni care inseala sa-i urmeze exemplul sfint, treptat vom fi o tara de oameni normali.

cristi
15 martie 2017
l

camataria bat-o vina ! asta omoara asa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4485 secunde