Patron de salon de masaj erotic din Constanța, 8 ani de închisoare. Profesoară și polițist, condamnați în același dosar

4664
1
Patron de salon de masaj  erotic din Constanța,  8 ani de închisoare.  Profesoară și polițist,  condamnați în același dosar - fosta-1490802581.jpg
Claudiu Belecciu, fostul patron al salonului de masaj erotic Pink Cats a fost condamnat defintiv la 8 ani de închisoare, după ce în primă instanță fusese condamnat la 10 ani de executare. Decizia aparține Curții de Apel Constanța. În același dosar au mai fost condamnați Mioara Mâner - 5 ani și 6 luni de închisoare, Mihail Narcis Negoiță - 5 ani și 6 luni de închisoare, Lucian Borcea 5 ani închisoare, Daniel Dinicu - 2 ani și 8 luni cu suspendare, Adrian Abagiu 2 ani și 8 luni cu suspendare și Margareta Drăguț - 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare. Vă reamintim că, în anul 2014, o profesoară de la colegiul Mihai Eminescu, Margareta Drăguț, un polițist al Secției 3, Lucian Borcea erau pioni importanți într-o grupare infracțională ce racola minore și le punea să se prostitueze într-un salon de masaj erotic, al cărui administrator era Claudiu Giorson Belecciu.

Comentează știrea

Anonim
26 iunie 2017
F MULTI PESTI IN CTA

Buna ziua!Sunt foarte curioasa sa aflu de ce pestii din Cta sunt in libertate???Victor Manea zis Manuta, Emil Pterea zis Ciusca...clanul Oaie si multi altii...!?Pe langa ei, aceeasi situatie si cu traficantii de droguri din Cta.De ce nu ii fileaza Politia, DIICOT-ul?De e nu sunt ascultate tel?De ce nu li se verifica conturile de fcb, ca sa ajunga si la ceilalti pesti?Isi fac veacul in week-end-uri la baracile de la Pescarie.Sa fie Politia mana in mana cu ei?Mi-e rusina ca traiesc intr-o astfel de tara corupta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7061 secunde