Pasagerii implicați în accidentul de microbuz de luni, în afara oricărui pericol

154

Articole de la același autor

În urma accidentului de microbuz de luni, cele 23 de victime au fost trans-portate la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Din cei 23 de pacienți, 15 au fost deja externați, în timp ce opt dintre ei au rămas internați, având traumatisme toracice, contuzii de membre, fractură de cap femural și fractură de splină. 


"S-au prezentat 23 de persoane accidentate, dintre care 21 de pacienți au fost aduși cu ambulanțele și mij-loacele de intervenție de la ISU, iar doi pacienți au venit cu alte mijloace de transport. Din cei 23, opt pacienți au rămas internați, iar ceilalți 15 au fost văzuți și au plecat acasă cu rețete, recomandări, acolo unde a fost cazul. Pacienții internați sunt, în general, 


cu traumatisme toracice, contuzii de membre, avem și o fractură de cap femural la o femeie, care este internată la Ortopedie și în mod sigur va necesita intervenție chirurgicală. La Ortopedie, sunt internați cinci pacienți, un pacient este internat la Chirurgie cu un traumatism toracico-abdominal, iar altul, tot la Chirurgie, cu ruptură de splină de grad III, adică din cauza traumatismului, splina a cedat, pacientul a fost operat ieri, iar starea lui este bună acum. Alt pacient este internat la Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, cu fractură de maxilar, luxații dentare și un hematom de obraz inferior stâng", a declarat, ieri, managerul Spita-lului Clinic Județean Constanța, Dănuț Căpățână. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde