Părintele Picu: "Dumnezeu și-a apărat lăcașul de cult. Un dement a pus focul"

17242
3
Părintele Picu:
Părintele Picu a vorbit după incendiul de la Biserica Sf. Mina. Potrivit acestuia, o femeie din Centrul ARCA a sesizat flăcările pe peretele exterior al lăcașului de cult și a alertat pompierii prin 112. "A vrut să verifice ușile din față de la Centru, dar a observat că iese fum din spatele bisericii. Vedea cum arde mocnit și a sunat la pompieri. Focul a fost pus de un nebun, un dement. De când sunt aici, de 25 de ani, nu am pățit niciodată chestia asta. Totuși, noi nu trebuie să vedem această parte, ci cât de mult ne iubește Dumnezeu și că a intervenit la timp. Dumnezeu și-a apărat lăcașul de cult", ne-a precizat părintele Nicolae Picu.     





Comentează știrea

jj
17 februarie 2017
jj

Mda, Nea Picu, care sufera de epilepsie si inca conduce masina. Bun baiat. Si mai bun un anumit doctor de la un anumit spital, care n-a anuntat policee. Si multa carne in za fridge lu' diana neata de la replica care sterge comentarii care nu-i convin. nu-i usor sa fii o vacutza muuuu.

Murphy
17 februarie 2017
Margaretooooo

N-a pacatuit popa Picu si a parcat legal acolo pentru ca-i handicapat cu acte in regula.

Facatoru' de minuni
18 februarie 2017
Moaște proaspete

Parinte, pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Vezi ca au bagat moaște proaspete la Arhiepiscopie😜😜🙈🙏Zi, taica, multumesc pompierilor alora care au venit la timp🚒🚒🚒 ca altfel ardeati ca sobolanii acolo. Lasa, bre' parinte minunile ca nu mai suntem in Evu' Mediu, nu mai crede nici dracu'😈 in vrajelile popesti de spalare a creierelor celor saraci cu duhul...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0885 secunde