Parfumuri confiscate la Vama Veche. Sunt susceptibile a fi contrafăcute

219
Parfumuri confiscate la Vama Veche. Sunt susceptibile a fi contrafăcute - parfumuri-1493287487.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche au depistat un cetățean român care a încercat să introducă ilegal în țară peste 300 flacoane parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Astăzi de dimineață, în jurul orei 6, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanul român V.E., în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanța, 315 flacoane parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat parfumurile din Turcia contra sumei de 450 dolari, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ 4.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9835 secunde