Panică la Năvodari! Garsonieră distrusă de suflul exploziei

278

Articole de la același autor

Apelurile au început să curgă la 112, ieri dimineață, în jurul orei 06.30, după ce o explozie puternică a zguduit un bloc de patru etaje de pe strada Cabanei, din localitatea Năvodari. Locatarii au sărit ca arși când deflagrația produsă le-a distrus apartamentele. O autospecială din cadrul stației de pompieri Midia-Năvodari s-a deplasat imediat la locul indicat.

Oamenii legii au stabilit că garsoniera, situată la etajul 2, a fost distrusă în totalitate și că explozia s-a produs în urma acumulărilor de gaze. În interior, militarii au descoperit un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Victima avea arsuri pe o suprafață mare de corp, starea lui fiind critică.

"Nu a fost necesară intervenția, deoarece nu a fost urmată de incendiu. Cauza probabilă pentru acumularea de gaze ar fi un furtun defect racordat la butelie", a declarat plt. Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea".

Pentru că și alte apartamente au fost distruse, la fața locului s-au deplasat și reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții. Aceștia au pornit veri-ficările pentru a stabili dacă structura de rezistență a blocului a fost afectată sau nu.

Transportat cu elicopter SMURD

Victima a primit îngrijiri medicale, dar, pentru că starea sa era foarte gravă, medicii constănțeni au decis să îl transfere la Spitalul de Arși din Capitală. În jurul orei 12.30, victima a fost urcată într-un elicopter SMURD, cu destinația București.   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2891 secunde