SCAPĂ CINE POATE / Șoselele Constanței, loc de joacă pentru vitezomani. Unde și cu ce viteză se dau teribiliștii

1093
3
SCAPĂ CINE POATE / Șoselele Constanței, loc de joacă pentru vitezomani.  Unde și cu ce viteză se dau teribiliștii - fondrutierapermise-1384791022.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii conduc cu viteză! Acest fapt a fost confirmat (dacă mai era nevoie!) de ultima razie a polițiștilor, efectuată în week-end. În numai două zile, peste 200 de constănțeni au fost amendați pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație.

Șoferii constănțeni sunt indis-ciplinați la volan. Nu folosesc centura de siguranță, nu opresc și nici măcar nu încetinesc în dreptul trecerilor de pietoni, taie fața celorlalți participanți la trafic fără să semnalizeze și, cel mai grav, îndrăgesc viteza! În week-end-ul trecut (16/17 noiembrie), polițiștii de la Rutieră, împreună cu cei de la Ordine Publică au ieșit pe străzi, în cadrul unei ample razii. De menționat că acțiunea s-a desfășurat la nivel național și a avut drept scop depistarea șoferilor care depășesc viteza limită admisă. Și au fost destui mușterii care au justificat ieșirea în stradă a oamenilor legii!

Astfel, potrivit datelor puse la dispoziție de Serviciul Poliției Rutiere Constanța, s-a acționat cu zece aparate radar, pe principalele artere din municipiu și județ. La final, duminică seara, când s-a tras linie, s-a constatat că au fost aplicate 300 de amenzi, în valoare de peste 83.000 de lei. Majoritatea sancțiunilor, respectiv aproximativ 220 de amenzi, au fost aplicate șoferilor care au depășit viteza regulamentară. De asemenea, 15 șoferi au rămas fără permisele de conducere, din același motiv.

Beat și fără permis, la volan

Printre șoferii care puteau fi un pericol pentru participanții la trafic s-a numărat și Marius Zamfir, de 39 de ani, din Buzău. Bărbatul a fost tras pe dreapta pe strada Mircea cel Bătrân, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1,30. Se afla la volanul unui Ford și călcase considerabil pedala de accelerație deși, după cum au constatat ulterior oamenii legii, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, testarea cu aparatul Drager a scos la iveală că avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Ieri a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au stabilit să fie cercetat în libertate, dar având interdicția de a părăsi țara.

Viteze de peste 200 km/oră

Potrivit rutieriștilor, constănțenii au tendința să calce accelerația în special în zonele cu bulevarde late, precum porțiunea cuprinsă între gară și pod Butelii, pe Alexandru Lăpușneanu sau pe Tomis. Dar vitezele cele mai mari sunt înregistrate pe Autostrada Soarelui, cum s-a constatat în ultima lună.

De exemplu, tot în acest week-end, un constănțean de 33 de ani a fost surprins conducând cu 222 km/oră, pe Autostrada Soarelui; la sfârșitul săptămânii trecute, un individ din Agigea, a fost surprins rulând cu 166 km/oră pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Iar în urmă cu două săptămâni, mai precis pe 10 noiembrie, un con-stănțean de 19 ani rula cu 223 km/oră pe A2, dinspre București spre Constanța, când a fost surprins de aparatul radar, la km 97. Iar acestea nu au fost cele mai mari viteze atinse de constănțeni: în urmă cu două luni, un alt șofer din municipiul nostru a fost surprins de radar rulând cu 246 km/oră.

Iar viteza, după cum au atras atenția polițiștii, de nenumărate ori, este una dintre principalele 

Comentează știrea

Daniel...
19 noiembrie 2013
vitezomanii...

Intr-adevar sunt si multi teribilisti pe strazile din Cta...dar sa nu uitam si de faptul ca de cand nu mai sunt tramvaie si avem bulevarde mari, degeaba sunt treceri de pietoni daca la foarte putine dintre ele NU EXISTA limitatoare de viteza! Cine a conceput proiectul strazilor/bulevardelor mari din Cta l-a conceput f prost...nici macar dupa atatea zeci de accidente cu pietoni omorati pe ''zebra'' nu se iau masuri ptr instalarea unor limitatoare de viteza! Asa ceva este innaceptabil... Cati oameni ar trebui sa mai moara ca sa faca cineva ceva...???

admirator
19 noiembrie 2013
nu veti castiga

lupta cu vitezomanii, daca nu veti reinstala limitatoarele de viteza in fata tuturor trecerilor de pietoni de pe marile bulevarde; cel putin acolo unde au avut loc accidente!

imitation hermes birkin bags
21 noiembrie 2013
imitation hermes birkin bags

hermes replica bags canada Stiri Eveniment : SCAPĂ CINE POATE / Șoselele Constanței, loc de joacă pentru vitezomani. Unde și cu ce viteză se dau teribiliștii | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online imitation hermes birkin bags http://www.altair.com.uy/images/imitation-hermes-birkin-bags.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5697 secunde