Șosele însângerate la Constanța. Doi morți în două zile

1094
2

Articole de la același autor

Două persoane și-au pierdut viața, week-end-ul trecut, după ce au fost victimele unor accidente rutiere.

Prima tragedie s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.00. Un bărbat de 74 de ani a avut o moarte cumplită după ce o mașină l-a călcat. Șoferul, un bărbat de 56 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism marca Land Rover, pe Drumul Național 3, dinspre Constanța către Valu lui Traian. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul mașinii către dreapta și a lovit un bărbat care mergea pe lângă un scuter. În urma impactului, mașina s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori. Pietonul a suferit răni grave, iar marto-rii au solicitat intervenția autorităților.

La fața locului au ajuns agenții de la Rutieră și cadrele medicale. Victima a fost resuscitată minute în șir, dar, în ciuda eforturilor de-puse, medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul. Șoferul autoturismului a suferit leziuni și a fost asistat de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Polițiștii de la Rutieră au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

v v v

Duminică, la primele ore ale dimineții, un alt accident mortal avea să se petreacă pe raza municipiului Constanța. Un bărbat de 48 de ani se deplasa la volanul unui autoturism pe bulevardul 1 Mai Vechi, dinspre Doraly Mall către Poarta 6 Port.

"Ajungând în dreptul parcului din zona blocurilor ANL de pe strada Zefirului, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp aflat în afara părții carosabile", au precizat reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat între fiarele mașinii. La fața locului au ajuns în scurt timp militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", un echipaj de descarcerare și medicii SMURD. Victima a fost scoasă dintre fiare, iar medicii au încercat să o aducă la viață, dar eforturile au fost zadarnice.

Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Potrivit unor surse, victima era agent de pază și se întorcea de la serviciu. 

Comentează știrea

ctsyrwfcebq653rc52
21 decembrie 2015
inca unul

A mai fost un accident, nu stiu daca si victime, duminica pe 20, undeva pe Aurel Vlaicu intersectie cu una din strazile industriale, pe la ora 22:30.

Simona
21 decembrie 2015
Cum sa castigi bani pe net

Cum sa castigi bani pe internet! Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde