Opt persoane rănite în două accidente rutiere

310
Opt persoane rănite  în două accidente rutiere - fondaccidebt-1442255466.jpg
Nu mai puțin de opt persoane au ajuns, duminică seară, pe patul de spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. Primul eveniment s-a petrecut în jurul orei 19.00, pe Drumul Național 39 între Constanța și Mangalia. Potrivit anchetatorilor, un bulgar conducea un autobuz dinspre Mangalia către Constanța. La un moment dat, în zona hergheliei, șoferul a schimbat banda de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW care circula regulamentar. Mașina era condusă de un bărbat de 45 de ani, din Târgoviște. Pasagerul din dreapta al mașinii a rămas încarcerat și a suferit leziuni. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, autobuzul efectua o cursă în regim tranzit pe ruta Dobrici (Bulgaria)-Chișinău (Republica Moldova).

După aproximativ două ore, polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale au fost solicitați să intervină iar pe DN 39. Un tânăr de 27 de ani a provocat un accident rutier după ce nu a acordat prioritate de trecere. Acesta se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen din-spre Constanța către Mangalia. În momentul în care a ajuns la inter-secția cu Drumul Județean 394, a efectuat viraj la stânga către Costinești și nu a acordat prioritate de trecere. În secundele următoare, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volvo, condus regulamentar, din sens opus, de un alt tânăr de 27 ani. În urma impactului, șoferii, trei pasageri din Volkswagen și un altul din Volvo au suferit leziuni. Cele șase victime au fost transportate la spital pentru investigații.

Niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii de la Rutieră au deschis anchete pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au petrecut cele două evenimente. Șoferii vinovați s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberată  de pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 1.9488 secunde