Opriți de polițiști înainte să "decoleze" de pe Autostrada Soarelui

394
Opriți de polițiști înainte să
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe autostrăzile A1 și A2, 27 de șoferi care conduceau cu viteză excesivă. Conducătorii auto, 25 de bărbați și două femei, au fost sancționați contravențional, cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reținute permisele de conducere auto, pentru 90 de zile.

În intervalul 7 - 10 august, polițiștii Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale au acționat pe autostrăzile A1 și A2, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Spre exemplu, în urmă cu două zile, la ora 22:01, pe autostrada A2 București - Constanța, aparatul radar a înregistrat un autoturism care circula cu 176 km/h, condus de un bărbat, de 26 de ani, din județul Constanța.

Toți conducătorii auto depistați au fost sancționați contravențional, 25 cu amendă de 1.305 lei și doi cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9378 secunde