Omul de afaceri Cristian Burci a fost reținut de DIICOT

141
Omul de afaceri Cristian Burci a fost reținut de DIICOT - cristianburci-1461826990.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri Cristian Burci a fost reținut în cursul nopții, în jurul orei 0,20, de către DIICOT - Biroul Teritorial Olt și a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, după audieri care au durat peste opt ore.


În timp ce era condus de polițiști spre arestul IPJ Olt, Cristian Burci le-a spus jurnaliștilor că este "nevinovat".

Miercuri seara, în același dosar au mai fost reținute trei persoane, printre care și fostul director al SC Romvag SA Caracal, Ion Dinoiu.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, într-un dosar în care au fost efectuate patru percheziții, dintre care una la o redacție de ziar. Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au avut loc și la redacția cotidianului Adevărul, iar printre suspecții din dosar se află și Denisa Turcu — fost administrator special la Adevărul Holding.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că membrii acestui grup de criminalitate organizată, prin activitatea desfășurată din anul 2006 până în prezent, au creat un prejudiciu SC Romvag SA Caracal prin abuz în serviciu și delapidare în valoare de 7.099.000 euro și 3.811.756 lei, au mai indicat sursele menționate, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3755 secunde