Șoferul care a băgat în spital trei paramedici SMURD, trimis în judecată

2544
Șoferul care a băgat în spital trei paramedici SMURD, trimis în judecată - incepeprocesaccidentsmurd-1414697388.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța au constatat legalitatea actelor de inculpare și au decis că procesul poate începe în cazul lui Ionuț Tibel, Petrișor Maria și Valentin Pușcașu. Judecătorii urmează a stabili și primul termen de judecată în acest dosar, în care Tibel este arestat preventiv, iar ceilalți doi indivizi vor fi cercetați în stare de libertate, sub control judiciar.

Reamintim că cei trei au fost trimiși în judecată după ce Ionuț Tibel a provocat un accident rutier, pe 28 august, în zona Capitol din Constanța, intrând în coliziune cu o autospecială SMURD aflată în misiune. În urma impactului, trei paramedici au fost transportați la spital, fiind răniți. După accident, șoferul s-a văzut nevăzut, abandonând mașina la fața locului. Deși după câteva zile la Poliție s-a prezentat Petrișor Maria, care susți-nea că el a condus, rutieriștii constănțeni au reușit să-i demonteze varianta. Astfel au aflat faptul că adevăratul șofer, Ionuț Tibel se ascundea de oamenii legii, iar pe fir a intrat Petrișor Maria care, prin intermediul lui Valentin Pușcașu a primit 500 euro pentru a declara fals că el este autorul accidentului.

Ionuț Tibel este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și influențarea declarațiilor, Petrișor Maria, pentru favorizarea făptuitorului și Valentin Pușcașu pentru influențarea declarațiilor și favorizarea făptuitorului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Donație importantă a Fundației Smurd
Pagina a fost generata in 0.3763 secunde