Șoferii din Constanța, spaimă națională. Au un singur rival!

587
Șoferii din Constanța, spaimă națională. Au un singur rival! - soferictalocul2-1467906532.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității o analiză privind frecvența daunei și valoarea medie a daunelor la polițele RCA. Concluzia? Cei mai periculoși șoferi de care ar trebui să vă feriți dacă îi întâlniți pe șosele sunt șoferii bucureșteni și constănțeni. 


Potrivit studiului ASF, frecvența daunei este de 6,78% în cazul persoanelor fizice cu vehiculele înmatriculate în București și de 6,40% în cazul înmatriculărilor în Constanța. Nu e de mirare că, zilnic, șoferii din Constanța ajung în evidențele Poliției Rutiere, fie din cauza accidentelor provocate, fie ca urmare a conducerii cu alcoolul în sânge. 


Spre exemplu, puțin înainte de miezul nopții de miercuri, un șofer din Medgidia a fost tras pe dreapta de polițiști și supus unui test cu aparatul Drager. Concluzia oamenilor legii a fost certă. Bărbatul era beat! Și atunci, cu asemenea șoferi indisciplinați, nu e de mirare că suntem puși la loc de cinste în ceea ce privește numărul de accidente. 


Mai rău este când unii dintre șoferii de pe meleagurile constănțene se urcă la volan îndeplinind toate condițiile necesare pentru care nu ar fi trebuit să pună piciorul pe accelerație. Ca să înțelegeți, un șofer de 30 de ani, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe strada Poporului din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către strada Baba Novac, unde a pierdut controlul direcției. S-a trezit de-a binelea când s-a văzut proiectat direct într-un zid. 


Unii intră în zid, alții... în alte mașini. O șoferiță de 38 de ani, din municipiul Constanța, a condus un autoturism pe DN 39, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care rula dinspre Mangalia către Constanța. Întâmplare similară pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde un șofer "s-a pupat" cu un alt autoturism. În ambele cazuri au existat răniți. 


Și ca să nu neglijăm nici accidentele provocate de pietonii indisciplinați, iată că oamenii legii au tras la răspundere un pieton care a traversat prin loc nemarcat, fiind accidentat de un șofer care circula fără cusur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5476 secunde