ȘOFERI DIN CONSTANȚA, PRINȘI BEȚI ȘI CU VITEZĂ. Ce spun polițiștii de la Rutieră

674
1
ȘOFERI DIN CONSTANȚA, PRINȘI BEȚI ȘI CU VITEZĂ. Ce spun polițiștii de la Rutieră - razie13654334061368049167-1454846111.jpg

Articole recomandate

În această dimineață, polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța au depistat, pe bulevardul Mamaia, un tânăr din Eforie Sud, beat la volan, care conducea cu viteză extrem de mare. 


"Un bărbat de 23 ani din Eforie Sud a condus autoturismul marca Chevrolet Aveo, pe Bld. Mamaia, cu o viteză de 103 km/h în timp ce avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat și nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de politie rutieră", potrivit polițiștilor de la Rutieră.


Tot, azi, imediat după miezul nopții, aun șofer de 32 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, cu o viteză de 117 km/h și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Cosmin
7 februarie 2016
Oferta de succes maxim!

Oferta de succes maxim! Ce poate fi mai benefic decat sa lucrezi fara stres, fara sefi si in orele pe care tu ti le alegi? Acum ai aceasta sansa minunata de a castiga bani cu un program nou si revolutionar, mai ales daca nu ai niciun fel de experienta si vrei sa te indrumam noi pas cu pas, de la zero si cu mare atentie! Trebuie doar sa ne cauti acum la adresa noastra de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.295 secunde