Șoferi băuți la volan, depistați de polițiști

190
1
Șoferi băuți la volan, depistați de polițiști - bauti-1447872288.jpg

Articole de la același autor

S-au cinstit bine și apoi s-au urcat la volan fără a ține cont că ar putea provoca o tragedie. Agenții Serviciului Poliției Rutiere din Medgidia au tras pe dreapta un individ din Satu Nou care se deplasa la volanul unui autoturism, pe bulevardul Indepen-denței, din localitate. În urma testării cu aparatul Drager s-a stabilit că șoferul are o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Individul a fost escortat la Spitalul Municipal Medgidia pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui Tudor T. a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. 


De asemenea, polițiștii din Valu lui Traian l-au depistat în trafic pe Constantin Marius R. care se deplasa cu un autoturism pe o stradă din localitate. În urma verificărilor 


s-a stabilit că individul nu are permis de conducere. Polițiștii l-au testat cu aparatul Drager și au stabilit că are o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

adevar
19 noiembrie 2015
adevar

Eu am vazut si politisti romani imbatati la volan pe ei cine ii depisteaza?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.728 secunde