Șoferi, atenție! Cum se circulă PE A2 BUCUREȘTI- CONSTANȚA ȘI PE A4 OVIDIU - AGIGEA

538
1
Șoferi, atenție! Cum se circulă PE A2 BUCUREȘTI- CONSTANȚA ȘI PE A4 OVIDIU - AGIGEA - utilajedezapezire1327220675-1451897523.jpg

Articole recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această dimineață se circula în condiții de iarnă pe A2 București - Constanța și pe A4 Ovidiu- Agigea.






"Precizăm că, pe A2, între kilometrii 12 și 212, pe alocuri stratul de zăpadă în amestec cu material antiderapant măsoară 1-2 centimetri, iar sub acesta s-a format gheață. De asemenea, pe anumite sectoare ale autostrăzii A4, din cauza carosabilului umed și a temperaturilor scăzute există gheață. Menționăm că se acționează și se împrăștie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, viteză redusă, să mărească distanța în mers între autovehicule și să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulație.", se arată pe site-ul Poliției Române.




Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3683 secunde