Șofer înzăpezit, tâlhărit de mascați

741
2
Polițiștii constănțeni caută doi indivizi, care au tâlhărit un tânăr constănțean, rămas înzăpezit pe drumul care leagă Nazarcea de Ovidiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, tâlhăria
s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 6,30. Victima, în vârstă de 25 de ani, angajată la compartimentul de relații cu publicul al firmei Rompetrol, se afla la volanul unui Ford Focus și a rămas înzăpezită în apropiere de localitatea Nazarcea.
La un moment dat, în dreptul mașinii a oprit un BMW, din care au coborât doi bărbați. În loc să-i sară în ajutor șoferului înzăpezit, cei doi, care aveau fețele acoperite cu fulare, au spart geamurile portierelor și au furat toate bunurile de valoare din mașină. Concret, au furat două aparate foto profesionale, două obiective foto, mai multe harduri externe și carduri de memorie, cât și un telefon mobil. Per total, prejudiciul a fost estimat la peste 42.000 de lei. Apoi, cei doi s-au urcat în autoturismul cu care sosiseră, despre care victima își amintește că avea o culoare închisă și numere de Bulgaria și s-au făcut nevăzuți.
În prezent, oamenii legii au demarat o anchetă pentru găsirea lor. S-a apelat inclusiv la realizarea unor portrete robot, pe baza descrierilor făcute de victimă, în speranța că vor fi identificați în baza de date a Poliției Române.

Comentează știrea

bruno
24 ianuarie 2012
esti varza

asta care ai scris articolul esti un mare cretin...pai daca aveau fetele acoperite cum dracu le face portretul robot???

pentru bruno
24 ianuarie 2012
tu esti cretin!

e, uite asa bine! portretul se refera si la cateva elemente, nu trebuie neaparat sa-i fi vazut toata fata si sa fi stat juma de ora sa se benocleze la el, pentru a-l invata pe derost. exista si "portretul vorbit", cand victima le descrie politistilor ce-si aduce aminte despre agresor... dar asa e cand toti suntem destepti si le stim pe toate...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5966 secunde