Șofer de microbuz pe ruta Mangalia-Constanța, fără permis de conducere

425
5
Chestorul Bogdan Despescu, inspectorul general al Poliției Române, a dispus ca în acest weekend, la nivel național, polițiștii să controleze autovehiculele de transport public de persoane și mărfuri. Vineri, în câteva ore, polițiștii au verificat peste 5.000 de autovehicule și au aplicat aproximativ 2.200 de sancțiuni contravenționale, întocmind 14 dosare penale. La Constanța, ieri, la ora 08:10, un bărbat de 54 de ani a fost verificat de po- lițiști, după ce a condus un autobus marca Isuzu Q-Bus ce efectua un transport regulat de persoane pe ruta Mangalia-Constanța, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. 


Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 22 au fost pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar restul pentru nerespectarea altor prevederi privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 110 de permise de conducere și au retras 114 cer- tificate de înmatriculare auto. În perioada următoare, Poliția Română va intensifica acțiunile, pentru ca dumneavoastră și cei dragi să vă bucurați de zilele de vară în siguranță.


Șoferii depistați, în urma testării cu aparatul etilotest, cu rezultate între 0,11-0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, sunt sancționați contravențional și le sunt reținute permisele de conducere pentru 90 de zile, iar la rezultate de peste 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat(inclusiv), se întocmește dosar penal.


Comentează știrea

CONSTATZEAN
25 iunie 2016
TRANSPORT IN COMUN SIGUR !

DOMNILOR EDILI, POLITICIENI SI DOMNILOR DE LA RATC, VA CEREM CU INSISTENTZA , DORIM, SI NOI, CONSTANTZENII ! MICROBUZELE SA FIE INLOCUITE CU MINIBUS SI AUTOBUZE !

cetatzean
21 august 2016
domnilor edili ai Constantei, apucati-va de treaba si serviti constantenii cu respectul cuvenit !

Sa se faca curatenie in CONSTANTA, ca ne-au invadat : gunoaiele, mizeria, balaraiele, drumurile neasfaltate, jafurile si vechiturile de microbuze ( domnule primar D. Fagadau, ati circulat cu microbuzul, ca sa va dati seama cat de chinu iti sunt oamenii, si ca pretul unui bilet, nu merita calatoria cu astfel de mijloa ce de transport in comun, unde sunt minibus si autobuzele moderne pentru orasul nostru " european ", la care faceati referire in campania electorala, dar proiectul si construirea pietelor : GRIVITA si BALADA, ca nu se intrevede nimic, parcul din jurul primariei parca-i un loc viran, ca alte locuri virane din Constanta, plin / pline de ierburi uscate, parca-s locuri parasite / uitate de lume ?! ) , functionarii din primaria din Constantza , ne cer acte peste acte. pen tru avize, pentru a pune piedica-n calea rezolvarii diferitelor probleme, exemplu : iluminatului si incalzirii cladirilor cu gaze...... ! Orasul de la mare, are un pri mar, pe domnul DECEBAL FAGADAU, primar si consiliul local, care au obosit de la atata campanie electorala, dar cand i-au salariul, nu obosesc ?! Orasul nostru, zace intr-o mizerie de nedescris si speram sa nu gresim, edilii nostri se infrupta din gloria rusitei-n alegerile din 5 iunie 2016, si dorm pe glorie, " glorie " care are sa dureze pana-n 5 iunie 2020 !

locuitor
23 august 2016
Domnilor guvernantzi si politicieni, ganditzi-va, la popor !

Sa se faca curatenie in CONSTANTA, ca ne-au invadat : gunoaiele, mizeria, balaraiele, drumurile neasfaltate, jafurile si vechiturile de microbuze ( domnule D. Fagadau, ati circulat cu microbuzul, ca sa va dati seama cat de : chinuiti si batjocoriti sunt oamenii, si ca pretul unui bilet, nu merita calatoria cu astfel de mijloace de transport in comun, unde sunt minibus si autobuzele moderne pentru orasul nostru " european ", la care faceati referire in campania electorala, dar proiectul si construirea pietelor : GRIVITA si BALADA, ca nu se intrevede nimic, parcul din jurul primariei parca-i un loc viran, ca alte locuri virane din Constanta, plin / pline de ierburi uscate, parca-s locuri parasite / uitate de lume ?! ) , functionarii din primaria Constantza, ne cer acte peste acte si acte pe care le inventeaza doar functionarii primariei Constanta de la o prezentare, la alta a cetateanului platitor de taxe si impozite, cetatean batjocorit si umilit in ultimul hal ( de ce si pentru ce ?! ) pentru avize, pentru a pune piedica-n calea rezolvarii diferitelor probleme, exemplu : iluminatului si incalzirii cladirilor cu gaze...... ! Orasul de la mare, are un primar, pe DECEBAL FAGADAU, primar si consiliul local, care au obosit de la atata campanie electorala, dar cand i-au salariul, nu obosesc ?! Domnule primar Decebal Fagadau, ati mers pe treptele, trotuarele si strazile orasului nostru / dumneavoastra, ca sa vedeti cat de multe sunt intr-o stare avansata de degradare, putem sa ne impiedicam in denivelarile, gropile din asfalt, pubelele metalice puse ici-colo, stau doar ca sa cada, ca cei de la " POLARIS ", dupa debarasare, intr-o batjocura le aseaza, pentru ca nu au dat banii din buzunarul propriu, pentru confectionarea lor. Domnule primar Decebal Fagadau, ati circulat pe podul din apropierea intersectiei bulevardelor : I.C. BRATIANU si SOVEJA, pe unde circula autobuzele cu numerele : 48 si 102, stau balaraiele uscate, de o vara si mai bine, ca daca ar fi plouat, ar fi crescut cat omul si trotuarul de pe podul respectiv este ne ingrijit, parcurile lipsite de ingrijitori, poti intalni la tot pasul : pubele pline de resturi alimentare, coji de seminte, tzigari, peturi, pahare goale si muuuuuulte alte exemple.... !? Asta inseamna, sa nu faci, nimic pentru cei care te-au / v-au ales, adica nici o bucurie ! Orasul nostru, zace intr-o mizerie de nedescris si totodata speram sa nu gresim, ca edilii nostri, se infrupta din gloria reusitei-n alegerile din 5 iunie 2016, si dorm pe glorie, "glorie" care are sa dureze pana-n 5 iunie 2020 !

cetatzean
3 septembrie 2016
Domnilor guvernantzi locali si politicieni, ganditzi-va, la popor !

Lucratorii care pietruiesc si peste ani poate vor asfalta strazile Constantzei, vin la munca la orele 9.00 si arunca colo, colo putzina piatra si la orele 13.00 si un pic pleaca, alteori pleaca la orele 15.oo, nici ca-i mai vezi. Serviciu de directori, si directorii mai au si alte misiuni, dar acesti lucratori spun, cu cat intarziem lucrarea, banii ii luam, iar sefii sunt patronii lor, care sunt si functzionari ai primariei. Cui sa reclami / sa spui ceva, ca reclamatziile ajung la primarie, adica la patronii lucratorilor ?! Asa ceva, nu s-a mai auzit pana acum ! Lucratorii cer de la oamenii locului, sa le faca cinste, pentru ce si de ce, cu ce ocazie ?! Daca lucrarile vor derula astfel, se vor termina, precum lucrarile de la unele biserici, adica in vreo 100 de ani, poate si mai mult, catzi primari si consilieri locali au sa se mai schimbe, care o mai apuca, o mai trai pana atunci !!!!!!

cetatzean
13 septembrie 2016
despre prostia schimbarii orei de vara / iarna !

Cel / cei care au inventat schimbarea orei de vara / iarna, probabil ca nu iesisera-n relief cu o nastrusnicie si au gasit-o " schimbarea orei de vara / iarna " ! Oamenii sunt preocupatzi de atatea si atatea probleme zinice, ca nu le mai trebuia si asta ! La ce bun, schimbarea orei de vara / iarna ?! De mult timp se practica prostia / porcaria asta, este facuta intentzionat pentru deranja rea : psihicului si linistii oamenilor, numai asta mai trebuia oamenilor, adica o grija-n plus ?! Lastzi-ne-n pace odata pentru totdeauna, cu porcariille si prostiile de import, de felul acesta !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1165 secunde