O șoferiță a lovit o ambulanță SMURD și a fugit de la fața locului

2545
3

Articole de la același autor

UPDATE: Polițiștii rutieri încearcă, în aceste momente, să o găsească pe femeia care a fugit de la fața locului. Oamenii legii au indicii despre locul în care se află șoferița. 
"La data de 28.08.2014, ora 00.50, o persoană necunoscută a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia si ajungând la intersecția cu strada Mircea cel Batran, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care se afla în misiune având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui M.D.( bărbat, de 41 ani) - conducător autospecială, a lui T.M. ( femeie, de 32 ani) si G.C.( bărbat, 35 ani) - pasageri în autospecială. Polițiștii rutieri întreprind măsuri specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a șoferului autoturismului", au precizat polițiștii.


O șoferiță care conducea un Audi a lovit o ambulanță SMURD după care a fugit de la fața locului. Evenimentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 1, în municipiul Constanța, în intersecția de la Capitol. 
Femeia, în vârstă de 38 de ani, care se afla împreună cu soțul ei în mașină, a abandonat imediat mașina și a fugit de la fața locului. În urma accidentului, trei paramedici din SMURD au fost răniți. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă nu se aflau pacienți în ea, întrucât se deplasau la o solicitare.


Comentează știrea

Marius
28 august 2014
Fara semnale acustice

Autospeciala NU avea semnalele acustice pornite!! Doar cele luminoase.

florin
28 august 2014
accident

era ora 1 noaptea...daca ar merge toate masinile de urgenta (pompieri, politie, ambulanta, etc) noaptea cu sirena pusa...ma intreb cat timp mai dormi tu ca a doua zi sa fi apt de munca....ca noi sa dormim linistiti si tinand cont ca nu prea e trafic la accea ora nu a avut probabil semnalele acustice pornite...asta nu scuza fapta celuilalt sofer de a intra in ambulanta si de a fugii de la locul faptei

eu
29 august 2014
raspuns

Ar fi cazul sa nu se mai comenteze in necunostinta de cauza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde