O nouă seară de proteste în Capitală. Oamenii au început să se strângă în Piața Universității

216
5
O nouă seară de proteste în Capitală. Oamenii au început să se strângă în Piața Universității - protest-1446828328.jpg

Articole recomandate

O nouă seară de proteste în Piața Universității. Mii de oameni sunt așteptați să scandeze în a patra seară consecutiv în centrul Capitalei. Mobilizarea se face ca de obicei, pe Facebook. Țara se mișcă și nu se lasă impresionată nici de de demisiile tardive, nici de discursurile generaliste.

La ora 18.00 oamenii au început să se strângă în Piața Universității, potrivit B1.ro.

Negocierile de vineri lansate de președintele Iohannis la care au participat câțiva reprezentanți ai societății civile au stârnit un val de nemulțumire pe rețelele de socializare. Românii au totuși speranța ca numai o schimbare totală și profundă a sistemului poate să le îndeplinească așteptările de zeci de ani.

Și Klaus Iohannis a anunțat că va merge la protestele din Piața Universității, dar nimeni nu va ști ziua și ora, pentru ca inițiativa să nu se transforme într-un eveniment media, a spus președintele.

Comentează știrea

adevar
6 noiembrie 2015
adevar

Familia de cersetori romani cand o sa ii verificati

adevar
6 noiembrie 2015
adevar

Romanul care cerseste la noi cand il verificati? Ce astepta poporul roman inca o tragedie? Familia de cersetori romani fac orce pentru bani

adevar
6 noiembrie 2015
adevar

Romani dau foc uni la alti . Nu e de vina guvernul ca tot popor roman e lafel .Politisti romani imbatati cu alcool la volan,doctori romani se uita la drogati ani de zile si nu fac nimic dar iau bani,minori cu educatia din scolile romane noapte in cluburi,femei sechestrate cu droguri in trafic de femei cat cu prinde . Ei insista sa ii vorbim limba corect.Nu doresc sa vorbesc limba lor. Presedentia romana e de vina ca nu trateaza pe romani la cap

adevar
6 noiembrie 2015
adevar

Presedentia romana trebuie sa tratezi pe romani la cap.

ismaiviabrussel
7 noiembrie 2015
asta ne ieste viata !

La bine si la rau ! Condoleanta usuoara si alah cu ei au plecat cu o bucurie muzica vie le dores an memorariu aceasta muzica maryah carey bye bye si toate muzicile din ani 90 muzica vie .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.057 secunde