O nouă amânare! Când află Radu Mazăre sentința în dosarul privind retrocedarea ilegală de terenuri

2060
3
O nouă amânare! Când află Radu Mazăre sentința în dosarul privind retrocedarea ilegală de terenuri - radumazare1814323126531435213930-1499428362.jpg
Magistrații Curții de Apel București au amânat pronunțarea în dosarul în care Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri. Astfel, Mazăre va afla sentința în primă instanță cel mai probabil luni. Cornelia Corina Gheorghișan, judecătoarea care se ocupă de acest dosar, a amânat de opt ori pronunțarea sentinței.


Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazăre a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte 36 de persoane, în legătură cu restituirea și atribuirea nelegală a unor întinse suprafețe de teren intravilan din Constanța, Mamaia, plajă și faleză.


Alături de Radu Mazăre au fost trimiși în judecată mai mulți membri ai comisiei de aplicare a Legii 10/2001 din Primăria Constanța, printre care: Nicușor Constantinescu — fost președinte al CJ Constanța și fost consilier municipal; șeful Direcției Administrație Publică, Constantin Racu; șeful Direcției Patrimoniu, Daniela Ramona Dospinescu; șeful Direcției Tehnic-Investiții, Ion Marica; fostul consilier municipal Dan Miron și consilierii juridici Cristian Tălpău, Nora Alina Chircă și Bogdan Ghițulescu. Aceștia sunt acuzați de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual, în formă continuată, și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.


Celelalte persoane trimise în judecată sunt funcționari din Primăria Constanța, funcționari în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța, mandatari, notari publici, moștenitori ai persoanelor îndreptățite, cesionari cumpărători de drepturi succesorale (printre care și Cristian Borcea și Dragoș Săvulescu, foști acționari ai echipei de fotbal Dinamo București), interpuși cumpărători de terenuri și un evaluator agreat de Primăria Constanța, acuzați de procurori de săvârșirea de infracțiuni asimilate și în legătură directă cu infracțiuni de corupție sau de complicitate sau instigare la aceste infracțiuni.




Comentează știrea

Un anonin la fel ca si persoanele sub numele carora s-au retrocedat casele
7 iulie 2017
Mafie este putin spus

Buna ziua, se pare ca acest fost toxi-primar nu va fi niciodata achitat in instanta si se va astepta pana cand acesta va muri din cauza drogurilor sau stiu noi ce trib de prin africa de sud il va linsa. Mafia aceasta , va spun pentru ca am trecut si inca trec prin aceasta mafie , casa in care locuiesc fiind ne-retrocedabila vreodata deoarece propietarii si ultimii mostenitori au incetat din viata cu mai bine de 90 de ani in urma, iar acum cativa ani un anumit domn Berganinni cu domiciliul fictiv pe strada sulmona , imobil in care vecinii sustin ca de ani buni poate chiar zeci nimeni nu a mai calcat pragul usii, a devenit propietar al mai multor imobile situste chiar in centrul orasului respectiv Str.Stefan Cel Mare , au urmat o serie de amenintari , cu matahale platite pentru a ne intimida si pentru a iesi din casa , terorizari zi si noapte cu telefoane cu insistenta de a parasii imobilul , ne-au taiat conducta de apa si debransandu-ne de la retea tot folosind pilele creeate de catre acest clan infect , mafiot , debransarea de la curentul electric in repetate randuri cu toate ca , contractele fiind pe numele meu personal , iata ca pilele acestea reusesc sa izbandeasca ilegal peste orice drept legal si moral. Reprezentanta direct a domnului Berganinni fiind o anumita p******a probabil care a stiut bine cand sa ridice coada , a fost mana dr lucru a acestui clan . Sper ca cineva de acolo din fotoliile acelea de unde se judeca persoanele sa vada si sa citeasca cu atentie acest mesaj .

europeanu
7 iulie 2017
Hotii !

mai baiatule,tu visezi cai verzi pe pereti.Pai tocmai aia la care vrei tu sa apelezi sunt proprietari si buba canceroasa a Constantei.Judecatorii super corupti si machedonizati sunt de vina.NU ai la ce sau cine sa apelezi !!!

Răspuns la: Mafie este putin spus
Adăugat de : Un anonin la fel ca si persoanele sub numele carora s-au retrocedat casele, 7 iulie 2017
Buna ziua, se pare ca acest fost toxi-primar nu va fi niciodata achitat in instanta si se va astepta pana cand acesta va muri din cauza drogurilor...
Ctean
8 iulie 2017
Hoti

O lungesc special ca o sa se prescrie tot ,cum s a mai intamplat si in alte cazuri si nu o sa se intample nimic ,o sa platim tot noi poporul.

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde