O femeie și un medic rezident, decedați într-un grav accident. "Am pierdut un om deosebit"

1077
7
O femeie și un medic rezident, decedați într-un grav accident.
Un grav accident de circulație, a curmat viața unui medic rezident și a unei femei, în vârstă de 55 de ani.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de joi, când Alin Adrian Samsonov se afla la ieșire din Constanța și se îndrepta pe motocicleta sa spre localitatea Valu lui Traian. La un moment dat, o femeie i-a apărut în cale, în încercarea de a traversa prin loc nepermis, iar impactul fatal nu a putut fi evitat.

Femeia a decedat la scurt timp după ce a fost lovită de motocicletă. De cealaltă parte, bărbatul a intrat în stop cardio respirator și, înainte de a deceda, le-a spus cadrelor medicale că nu poate respira.

Alin Adrian Samsonov era medic rezident la Urgența Spitalului Județean Constanța și lasă în urmă o soție și o fetiță. Vestea a căzut ca un trăznet pentru colegii și prietenii bărbatului, cunoscut ca fiind un pasionat al motocicletelor.

Nu este pentru prima dată, însă, când bărbatul a suferit un grav accident de circulație. Coincidență sau nu, în urmă cu câțiva ani, tot în aceeași zonă, Alin Adrian Samsonov a intrat în comă, fiind grav rănit după un accident. După ce a supraviețuit și copilul său s-a născut, acesta a promis că va avea o mai mare atenție atunci când circulă pe două roți.

"În numele colectivului Spitalului Județean Constanța vreau să transmit condoleanțe familiei tânărului specialist, care a crescut și a învățat în zona de urgență a spitalului nostru. L-am cunoscut personal și a dat dovadă de caracter, loialitate față de spital și o mare putere de muncă. Pentru a se întreține a muncit și ca brancardier, lucru care spune multe despre caracterul dânsului și structura sa umană deosebită", a declarat Cătălin Grasa, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța

Mesaje de condoleanțe și regrete au avut și prietenii bărbatului, la aflarea veștii tragice că medicul rezident Alin Adrian Samsonov a plecat dintre noi. Colegii și cei care-l cunoșteau pe Alin Adrian Samsonov au scris câteva cuvinte în amintirea medicului rezident de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța.

"Așa este viața. Ieri eram fericiți, astăzi suntem plini de durere. Rămas bun!", "Am pierdut un om deosebit cu suflet mare! Dumnezeu să te ierte doctore!" sau "O durere foarte mare pentru un om minunat, care prea puțin a fost lăsat printre noi. Nu cred că există cuvinte să poată exprima tristețea noastră și a oamenilor ce l-au iubit", sunt doar câteva dintre mesajele transmise la aflarea veștii tragice.

Comentează știrea

mihai
16 septembrie 2017
imbecilul

Al naibii imbecil! Mai era si recidivist! A omorat o femeie nevinovata prostul planetei ce a fost!

Vlad
16 septembrie 2017
Pentru Mihai

Ești un cretin ! Femeia a traversat prin loc nepermis , nu a fost vina medicului . Trebuia să fii avortat , făceai lumii un bine

Motor in seamna de cele mai multe ori .. moarte si traume !
16 septembrie 2017
Nu toti , dar marea majoritate a motociclistilor sunt kamikaze pe sosele !

In cazul de fata nu a fost vina medicului ( poate doar viteza ) dar totusi..... moartea ti s-a mai aratat o data ! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe amandoi ! Toti motociclistii accidentati nu pot intelege un lucru ....marea majoritate a soferilor nu pot aproxima viteza unui motor care circula cu peste 150 Km h in oras ...de aici apar accidente pentru neacordarea prioritatii , cui sa-i acorzi prioritate ? intorci capul sa te asiguri ...nu-i nimeni , mergi 2 m si in secunda 2 apare ''ghiuleaua'' cu 180 km ....politia trebuie sa serios in calcul problemele astea ! De biciclisti ce sa mai vb ....n-au ce cuta pe drum public fara a poseda permis auto ..indiferent de cat ( asa cum un sofer sutine un examen ptr a circula pe un drum public ptr. a cunoaste reguli de circulatie ) , iar cei minori sa pedaleze prin parcuri si alei ...parerea mea !

auto
16 septembrie 2017
moto

Cei care nu aveti permis, mai bine va abtineti de la comentarii legate de ce trebuie sa faca un motociclist. Stiu foarte bine la ce riscuri se expun si fiecare plateste pentru greseli. Desi motociclistii sunt in majoritate teribilisti, nu trebuie toti bagati in aceeasi categorie. Din pacate pe motocicleta esti expus la un eventual accident (esti in echilibru, pe doua roti, fara sa fii protejat de tabla), si oricat de corect, legal si atent mergi, tot dai de idioti care nu respecta regulile de circulatie si provoaca accidente. Evident ca scuza lor va fi ca nu l-au vazut, sau venea cu viteza, dar asta nu inseamna ca daca treci linia dubla continua nu esti vinovat, sau daca treci prin loc nepermis nu iti pui si tie si motociclistului viata in pericol. P.S. Politia sa ia masuri in privinta nesimtitilor care se plimba noaptea pe motoare cu viteza si zgomot (tobe neautorizate RAR) AMENDA MAXIMA.

BIANCA
17 septembrie 2017
PENTRU UN CRETIN(VLAD)

Marș potaie cheală și proastă, dacă în locul femeii omorâte ar fi fost mă-ta, la fel ai fi comentat? În rest. asfalt uscat potaie!

Răspuns la: Pentru Mihai
Adăugat de : Vlad, 16 septembrie 2017
Ești un cretin ! Femeia a traversat prin loc nepermis , nu a fost vina medicului . Trebuia să fii avortat , făceai lumii un bine
DA
7 octombrie 2017
Iartă-i pe toți ai TĂI !

De cei trecuți la cele veșnice, numai de bine ! Pe noi, cei din lume, iartă-ne și luminează-ne mintea cea întunecată, ca să ne rugăm pentru toți din lume și pentru cei de dincolo !

Laurentiu
24 octombrie 2017
Pacat...

L-am cunoscut personal. Coleg de loceu. Dumnezeu sa il ierte. Ii placeau motoarele,era pasionat si totusi asta nu il facea un om nebun,dezaxat sau care sa puna viata in pericol cuiva. Ba din contra. Primul accident de care se vorbeste l-a avut din cauza unui pneu care i-a explodat. Nu e recidivist ci poate doar a avut prea multa nesansa. Era un om bun,sufletist,saritor si chiar spre deosebire de multi altii,pt el medicina era o pasiune si isi facea meseria cu mult drag. Pacat,pacat de el. Baiat tanar,familist. De femeia respectiva ce pot sa zic..sa o ierte Dumnezeu dar a a luat cu ea si un om nevinovat. Dumnezeu sa il ierte. Pacat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3853 secunde