O femeie, cuprinsă de flăcări în timp ce schimba butelia de la aragaz

249
O femeie, cuprinsă de flăcări în timp ce schimba butelia de la aragaz - incendiu-1458744262.jpg

Articole recomandate

O femeie din Călărași a fost la un pas de moarte, după ce a încercat să înlocuiască o butelie la aragaz. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe corp, iar gospodăria sa a fost la un pas de a arde în totalitate, potrivit adevarul.ro.

Pompierii au reușit să stingă flăcările în aprocimativ 2 ore, deoarece astea se extindeau cu repeziciune.

"Conform primelor cercetări efectuate de către pompieri militari la fața locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o moștenitoare a proprietarului, Adriana S., în vârstă de 40 de ani, care a încercat să schimbe butelia aflată în uz. Probabil, din cauza manevrării greșite și a folosirii unor unelte metalice, s-au produs scântei ce au aprins gazul butan scurs din butelie. În urma aprinderii gazului, flama produsă a afectat-o pe femeie, provocându-i arsuri de gradul III la nivelul feței și membrelor superioare, arderea cuprinzând totodată și materiale textile din bucătărie, ulterior extinzându-se la întreaga încăpere și la acoperiș", a explicat plt.adj.Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călărași.

În urma incendiului au ars materiale textile, material lemnos, elemente de mobilier din două camere și o bucătărie, aparatură electronică și electrocasnică, cât și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Valoarea pagubelor este estimată la 1.500 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Economie : Incendiu pe o navă cu ciment
Pagina a fost generata in 2.2292 secunde