O femeie a făcut raliuri în Constanța, cu poliția pe urme. "Se uita la mine și râdea"

2983
1
O șoferiță cu un autoturism Toyota Yaris cu numere de București a îngrozit șoferii și pietonii din zona Capitol - Bulevardul Mamaia - strada Ion Rațiu, după ce a trecut pe culoarea roșie a mai multor semafoare, fiind la un pas să provoace o tragedie.


Șoferii au observat comportamentul nefiresc al femeii și modul haotic de a conduce mașina și au încercat să o oprească la intersecția străzii Ion Rațiu cu Mamaia și să o coboare din mașină. Nu au reușit să o dea jos, iar șoferița a dat cu spatele și a lovit unul dintre autoturisme, după care și-a reînceput cursa haotică printre pietoni. 


Cursa nebunească a continuat înapoi în intersecția de la Capitol, apoi din nou pe bulevardul Mamaia, după care pe strada Timișana, unde a și lovit un Logan. Femeia și-a continuat goana nebună prin oraș după ce a lovit autoturismul, fiind urmărită de două autospeciale de poliție. 


"Am coborat din mașină și am mers la ea. Avea portiera blocată și dădeam cu palmele în geamul ei, iar ea efectiv râdea. Se uita la mine și râdea. M-au luat oamenii din jur de acolo, apoi ea a plecat urmărită de alte două mașini de poliție", povestește unul dintre șoferii care a asistat la "spectacolul" pe care femeia l-a dat. 


Agenții Serviciului Rutier Constanța, împreună cu doi șoferi, au reușit să o oprească pe femeie din cursa teribilă și au dus-o la secția de Poliție, unde au audiat-o timp de mai multe ore. Întrucât au constatat că femeia nu a băut, polițiștii au vrut să o ducă la spital pentru examenul toxicologic, însă aceasta a refuzat în primă fază, continuând să facă circ și la sediul Serviciului Rutier. Dacă femeia nu acceptă examenul toxicologic, ea va fi evaluată psihologic și ar putea fi internată la Palazu Mare. 


"Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. În acest caz a fost deschisă o anchetă de către colegii mei. Pentru că a avut un comportament ciudat, polițiștii încearcă să depisteze dacă a consumat droguri sau are probleme de natură psihică", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Arabu
28 iunie 2017
Va mira ceva ?

Oare cine le-a dat permis de conducere tuturor analfabetilor si drogatilor, daca nu cumva POLITIA, 200 euro pana la 400 euro costa un carnet cu examen fals, nu stiu de ce se mira acum domnii politisti de la rutiera, mare parte din accidentele mortale ar trebuii sa le aveti pe constiinta !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0351 secunde