O femeie a alertat polițiștii constănțeni înainte de a fi păcălită prin metoda "Accidentul"

545
1
O femeie a alertat polițiștii constănțeni înainte de a fi păcălită prin metoda
Avertismentele emis de polițiști în ceea ce privește metoda de înșelăciune "Accidentul" au avut efect, într-un final. O femeie, în vârstă de 66 de ani, din Constanța, care a ascultat recomandările polițiștilor, a sesizat că a fost apelată telefonic în data de 28 mai, în jurul orei 18.00. La celălalt capăt al telefonului se afla un bărbat, care pretindea că este fiul ei și că a fost implicat într-un accident rutier, fiind internat la spital. 


Ulterior, bărbatul i-a sugerat să discute cu un presupus medic, de la un spital din București, care i-a confirmat faptul că fiul ei a fost implicat într-un accident grav și că urmează să fie operat de urgență, în țară sau în străinătate, în schim-bul unei sume de bani. Polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor. 


Oamenii legii atrag atenția că este foarte important pentru ce-tățeni să cunoască faptul că, în nici un caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală, iar doar instanța de judecată poate dispune în urma unui proces penal.


Comentează știrea

costica
31 mai 2016
opinie

Exceptional! Aici castigati din prima luna este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail

Pagina a fost generata in 0.4587 secunde