O elevă de 13 ani s-a aruncat în gol de la etajul 10. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

705
O elevă de 13 ani s-a aruncat în gol de la etajul 10. Motivul i-a șocat și pe anchetatori - fetita47999000-1490873678.jpg

Articole recomandate

Incident extrem de grav la Galați. O elevă în vârstă de 13 ani a căzut peste 20 de metri în gol, de la etajul 10 al blocului în care locuia. Căderea a avut loc după ce dirigintele o căutase acasă și îl informase pe tatăl fetei că de trei zile eleva nu mai dă pe la școală. De aceea anchetatorii presupun că adolescenta a făcut un gest necugetat, temându-se să nu fie pedpsită, informează monitoruldegalati.ro.


Vecinii spuneau că ar fi aflat de la părinți că fetița avea probleme cu prezența la școală de vreo două săptămâni. Aceste probleme au fost confirmate și de reprezentanții școlii unde învață eleva, șocați și ei de cele întâmplate.

După ce fetița, care a suferit leziuni grave în urma căderii, a fost luată de un echipaj SMURD și transferată la Spitalul de Copii, criminaliștii au început cercetarea la fața locului. La Spitalul de Copii cadrele medicale s-au chinuit ore în șir să stabilizeze adolescenta, apoi a fost necesar transferul către Spitalul de Urgență.

Reprezentanți ai școlii dau de înțeles că fata își schimbase de două săptămâni comportamentul, după ce ar fi intrat într-un anturaj din care făcea parte și o consumatoare de substanțe psihoactive, din altă școală, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0395 secunde