Nu avea permis, a produs un accident, a rănit un copil, a fugit de la locul faptei - pus în libertate!

3373
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus cercetarea în stare de libertate a bărbatului care a produs, duminică, un accident rutier la ieșirea din localitatea Murfatlar soldat cu rănirea unui copil și a fugit apoi de la fața locului. Magistrații de la Tribunal au confirmat decizia colegilor lor, respingând recursul declarat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța
Este vorba de Albert Iorgu, de 22 de ani, din Tecuci, stabilit fără forme legale în Constanța, care este cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală.
Procurorii constănțeni spun că, la data de 30 mai, pe la ora 11,30, Albert Iorgu, în timp ce conducea un autoturism marca Renault Laguna, cu numărul de înmatriculare SZ57579, pe raza localității Murfatlar, a surprins și accidentat pe minorul Alexandru D., de 11 ani. În loc să sune la 112 și să cheme ajutoare, bărbatul a fugit de la fața locului și, mai mult decât atât, a încercat să convingă o altă persoană să declare că a condus autoturismul, tocmai pentru a scăpa de răspunderea penală.
Albert Iorgu și Marian Petrache - bărbatul care se afla pe bancheta din spate a mașinii au părăsit locul accidentului, pe loc rămânând doar Aurelian Ștefan - cel care voia să cumpere autoturismul lui Iorgu. Disperat că a dat de belea, șoferul a încercat să convingă un amic să spună că el a condus autoturismul, fiind conștient că va fi cercetat penal pentru că nu avea permis și, în aceste condiții, a și accidentat un copil.
În cele din urmă, individul s-a predat polițiștilor, recunoscând comiterea faptei. Medicii spun că minorul are nevoie de 20 - 25 de zile de îngrijiri medicale pentru a se însănătoși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Carnagiu pe un drum de țară
Pagina a fost generata in 0.2387 secunde