Noul Opel Insignia a ajuns în România și poate fi găsit la sediul Rădăcini Motors Constanța

291
Noul Opel Insignia a ajuns în România și poate fi găsit la sediul Rădăcini Motors Constanța - noulopel-1497790568.jpg
Noul model Opel Insignia a sosit în România și este disponibil acum la sediul Rădăcini Motors Constanța. Lansată în luna martie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, a doua generație a modelului Insignia poate fi descoperită acum în cadrul showroomului Rădăcini Motors, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu 133-135.

Pentru prima dată la Opel, noua generație a modelului Insignia este disponibilă cu un sistem inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual), transmisie automată cu opt trepte de viteză. O altă noutate absolută este camera video de 360 de grade.

Portofoliul de motoare începe cu noua unitate pe benzină extrem de eficientă, motorul 1,5 l turbo disponibil cu o putere de 103 kW/140 cp și 121 kW/165. Un alt punct de atracție este cel mai performant motor pe benzină disponibil pentru noul Insignia. Unitatea turbo de 2,0 l dezvoltă o putere de 191 kW/260 cp și generează un cuplu maxim de 400 Nm.

Motorul cu 4 cilindri de 2,0 l funcționează în combinație cu noua transmisie automată cu 8 trepte de viteză și un sistem sofisticat de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului – o caracteristică unică în segmentul de autovehicule de dimensiuni medii. În cadrul acestui sistem high-tech de tracțiune integrală, două ambreiaje multi-disc înlocuiesc obișnuitul diferențial pe puntea spate și pot accelera individual roțile, într-o fracțiune de secundă, în funcție de situația de conducere.

Oferta de sisteme de propulsie este completată de noua transmisie manuală cu 6 trepte de viteză pentru popularele motoare diesel de 1,6 l, cu o putere de 81 kW/110 cp și 100 kW/136 cp. Înaintea acestuia se situează rafinatul motor diesel de 2,0 l cu o putere de 125 kW/170 cp.

"Noul Insignia nu impresionează doar prin tehnologia revoluționară a sistemului de propulsie, ci și prin funcțiile ultra-moderne de asistență și confort. Niciun alt model din segmentul său nu oferă o așa mare varietate de tehnologii inteligente precum noua generație a Opel Insignia, model ce poate fi achiziționat începând cu prețul de 18.768 euro TVA inclus", au declarat reprezentanții Rădăcini Motors Constanța. Un punct de reper în adevăratul sens al cuvântului este a doua generație a sistemului inovator al mărcii din Rüsselsheim, sistem de iluminare adaptivă cu matrice IntelliLux LED®, cu 32 segmente cu LED-uri, dublu față de modelul Astra. Numărul mai mare de segmente cu LED-uri permite adaptarea precisă a modelului de iluminare la situația din trafic, asigurând o trecere mai rapidă și insesizabilă între diferitele modele de iluminare. Pentru îmbunătățirea vizibilității în curbe cu faza lungă activată, inginerii Opel au adăugat o funcție inovatoare de iluminare activă în viraje pentru farurile cu matrice IntelliLux LED® ale noului Insignia. Nu în ultimul rând, un reflector LED dedicat, amplasat în cadrul modulului pentru faza scurtă sporește iluminarea cu faza lungă activată pe o distanță de până la 400 m.

Pentru prima dată la Opel, noua generație a modelului Insignia este disponibilă cu un sistem inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual), transmisie automată cu opt trepte de viteză. O altă noutate absolută este camera video de 360°.

În combinație cu noua generație de motoare cu supraalimentare, reducerea greutății cu până la 200 kg (în funcție de model) și o poziție de ședere mai joasă, noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer sunt mai agile decât niciodată și asigură o experiență de conducere directă și foarte plăcută.

Mai mult decât atât, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă Opel OnStar. Serviciul OnStar oferă non-stop servicii de urgență precum răspunsul automat la impact sau asistență în cazul furtului autovehiculului, dar și hotspot WI-Fi pentru pasageri și diferite funcții de asistent personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3794 secunde