Nouă interlopi au fost reținuți de DIICOT, într-un caz de trafic de persoane

1637
1
Nouă interlopi au fost reținuți de DIICOT, într-un caz de trafic de persoane - diicot30787300-1324380981.jpg

Articole recomandate

Nouă interlopi au fost reținuți astăzi de lucrătorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Suspecții fac parte din clanurile bucureștene Sadoveanu și Duduienii și sunt cercetați pentru trafic de persoane, potrivit Realitatea TV.

Procurorii DIICOT au făcut, astăzi, opt percheziții domiciliare la membri ai clanurilor Duduianu și Sadoveanu, într-o anchetă privind traficarea de persoane, printre care și două minore, obligate apoi să se prostitueze.

Clanul lui Sadoveanu, cunoscut și sub numele de clanul Belgienilor este condus de Cristian Mitrache, alias Sadoveanu, și acționează în sectorul 1 al Capitalei.

Anchetatorii au stabilit că Mitrache Vasile, Duduianu Ion, Stelea Florina, Crețu Petrică Ion, Crețu Georgeta, Mitrache Mard, Constantin Aron, Ucă Cristian și Dumitrașcu Gheorghe au recrutat prin răpire, amenințare și violență, patru părți vătămate, din care două minore, în vârstă de 14 și 17 ani, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituției.

Victimele erau deposedate de actele și bunurile personale, lovite, electrocutate și sechestrate în imobile din satul Tunari, comuna Tunari, județul Ilfov, aparținând învinuiților și erau obligate să se prostitueze în aceste locații și în zona Șoselei de Centură a Municipiului București.

Duduienii au ca zonă de influență sectorul 2, mai exact cartierul Pantelimon și se ocupă de cămătărie, șantaj, prostituție și trafic de droguri.

Comentează știrea

hermes birkin kiwi replica
20 noiembrie 2013
hermes birkin kiwi replica

hermes replica t shirts Stiri Eveniment : Nouă interlopi au fost reținuți de DIICOT, într-un caz de trafic de persoane | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin kiwi replica http://www.jamiri.dk/hermes-birkin-kiwi-replica.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6175 secunde