Noi DEZVĂLUIRI în scandalul din Poarta 6: Soția lui URSOI, internată în spital cu timpanul spart

4501
8
Noi DEZVĂLUIRI în scandalul din Poarta 6: Soția lui URSOI, internată în spital cu timpanul spart - parchetursoi3-1349897294.jpg

Articole de la același autor

Împrejurările în care a avut loc scandalul de la începutul săptămânii trecute, din cartierul Poarta 6, în urma căruia sportivul Marius Iulian Ursoi a ajuns după gratii, sunt departe de a fi lămurite. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în atenția cărora se află dosarul, ne-au declarat că mai sunt încă multe persoane de audiat, una dintre mărturiile care lipsesc fiind inclusiv cea a soției lui Ursoi, de la care, până la urmă, a pornit întregul incident.

Materialele publicate, în care am prezentat datele furnizate de anchetatori cu privire la verificările demarate și arestarea suspectului Marius Iulian Ursoi, acuzat de trei infracțiuni de lovire sau alte violențe și de una de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice, au stârnit un val de comentarii pe pagina web a "Cuget Liber". În vreme ce unii condamnă gestul sportivului constănțean, mai ales că în incident a fost rănit și bebelușul de numai șase săptămâni al cuplului format din polițista Elena Georgescu și Ștefan Georgescu, sunt și persoane care susțin că prima victimă a conflictului ar fi soția lui Ursoi.

Opinia unui cititor despre scandal
Iată ce scrie unul dintre cititorii "Cuget Liber": "Totul a pornit pe strada Mărțișor, când această familie de polițiști crezându-se șmecheri au crezut că și-au cumpărat stradă (…). În primul rând, la volanul mașinii era altcineva, soția lui Iulică Ursoi nu conducea, asta se poate verifica, nu deține permis auto, iar în momentul în care a coborât pentru câteva secunde a venit polițista și a început să înjure și să insulte. Soția lui Iulică Ursoi, vrând să aplaneze orice conflict a urcat în mașină pentru a-și continua drumul, dar soțul acestei polițiste i-a trântit portiera peste picioare. Femeia, ridicându-se de durere din mașină, au început să o ia la îmbrânceli și înjurături și polițista, și soțul acesteia, și persoanele cu care se aflau". Mai mult, același cititor a susținut că Doinița Ursoi a fost lovită de Ștefan Georgescu "cu pumnul în cap".

Soția lui Ursoi, internată cu amețeli și surditate
Reprezentanții Spitalului Județean Constanța au confirmat că femeia a fost internată, o săptămână, pe Secția O.R.L., în momentul internării acuzând dureri la nivelul capului, amețeli și surditate la una dintre urechi. "A fost internată până luni, 8 octombrie. La prezentare a acuzat vertij și surditate, iar la plecare starea ei era ameliorată. Rămâne de văzut însă dacă surditatea este una temporară sau permanentă", au afirmat reprezentanții unității spitalicești. De menționat că în aceeași perioadă, Ștefan Georgescu s-a aflat internat la un etaj inferior, la Chirurgie, cu politraumatisme prin agresiune, el fiind externat vineri, 5 octombrie.

Anchetatorii vor să o audieze
Pe de altă parte, anchetatorii spun că până în acest moment nu au reușit să afle versiunea femeii privind desfășurarea evenimentelor. "Soția inculpatului Marius Iulian Ursoi nu a fost audiată, a fost chemată în seara în care a avut loc incidentul dar nu s-a prezentat. Urmează să revenim, să o chemăm din nou la audieri. De asemenea, o vom duce și la Serviciul de Medicină Legală, dacă va dori. Până în prezent nu am cunoștință să fi depus o plângere penală, la rândul ei, în urma celor întâmplate", a declarat Andrei Bodean, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
Totodată, anchetatorii urmează să mai audieze și alte persoane din cartierul Poarta 6, care au asistat la scandal și pot lămuri împrejurările în care a avut loc incidentul, investigațiile fiind departe de finalizare. De menționat că finii familiei Georgescu, de asemenea prezenți și răniți în urma conflictului, au refuzat până în prezent să depună plângere sau să dea declarații.
Am încercat să luăm legătura și cu membrii familiei Ursoi, pentru obținerea unui punct de vedere, contactând-o inclusiv pe Aurica Nasta Grigorescu, avocata lui Iulian Marius Ursoi. Demersul nostru s-a lovit, însă, de un refuz categoric.

Reamintim că, la începutul săptămânii trecute, între soția lui Iulian Ursoi și familia Georgescu a izbucnit un conflict, pentru că prima a refuzat să închidă portiera autoturismului în care se afla, pentru a permite părților vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de 6 săptămâni. În urma conflictului, familia Georgescu a fost ajunsă din urmă de sportivul Iulian Ursoi, chemat în ajutor de soție, care i-a lovit pe cei doi, ambii necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În aceeași împrejurare, în care inculpatul s-a manifestat violent, căruciorul în care se afla bebelușul a fost răsturnat, iar copilul a suferit leziuni corporale.
Iulian Ursoi a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și loviri și alte violențe și a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.


Comentează știrea

mircea
11 octombrie 2012
despre caz

nu am vazut ce s-a intamplat dar cine il cunoaste pe iulian stie ca nu face scandal degeaba ,nu bate aiurea ....deci sa se faca o ancheta corecta ,dar,nu cumva politia face ancheta?pai,pot fi ei corecti cand una din parti e de la politie?

Cartelul Ursoi
11 octombrie 2012
@mircea

Ursoi "nu bate aiurea".Ursoi "bate" cu folos.Ursoi a reactionat ca la carte.Deci, sa se faca o ancheta corecta din care sa rezulte ca Ursoi i-a citit drepturile politistului apoi i-a aplicat Legea pumnului.Politistul a raspuns :am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile impuse de caftangiu.Asta trebuie sa rezulte din ancheta.

Răspuns la: despre caz
Adăugat de : mircea, 11 octombrie 2012
nu am vazut ce s-a intamplat dar cine il cunoaste pe iulian stie ca nu face scandal degeaba ,nu bate aiurea ....deci sa se faca o ancheta corecta...
geo uk
11 octombrie 2012
rog sa se aplice legea

la puscarie cu el nu poti sa tragi o basina de clanul asta de derbedei a lui ursoi vad ca i sa urcat karatele la cap mother fucker prick

Bogdan
11 octombrie 2012
Felicitari !!!

in sfarsit un ziar care are curaj sa infrunte mania politistilor si perversitatea lor cat si a procurorilor ... inca o data felicitari ziarului CUGETLIBER !!!

vera
12 octombrie 2012
BRAVO!!!!!!!!!!!!

felicitari ziarului .sunteti singurii care cautati adevarul , familia lui ursoi este amenintata de oameni sus pusi !!!!! legea nu este pt politie si parchet ????

anonim
15 octombrie 2012
din constanta

L am vazut pe Ursoi pe vremea cand lucra la wish cum era injurat de un client mort de beat si nu a reactionat deloc violent, L a rugat sa plece ca e mai bine pentru el. Iulica nu este nici pe departe genul de om care caute scandal asa ca sunt convins ca adevarul e undeva la mijloc. Nici el nu avea dreptul sa isi faca singur dreptate dar sigur si militianca aia a uitat ca nu este la munca.

Iulian Ursoi
6 noiembrie 2012
MIEZ

Eu sunt ursoi, recunosc ca i-am batut pe astia ca eram nervos, nu colectasem taxele de smecher,dar ei ce sa imi faca mie ca sunt niste lasi si-au retras deja plangerile. Cand scap ii bat iar ... Pupici de pe IPJ

cineva
14 mai 2013
bine le-a facut

daaa, politisti exemplu , daca erau cu copilul in carut si au vazut o masina cu portiera deschisa de ce nu au ocolit? Au cautat repede motive de scandal sa arate ei ce politisti bravi sunt si ca fac ei ordine si lege. Daca era lovita sotia mea, ii bagam in pamant...Sunt convins ca lasii sau ascuns dupa carutz punand copilul la inaintare si in pericol, carutul fiind lovit accidental.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde