Nicușor Constantinescu, reținut de polițiști în Turcia

1496
8
Nicușor Constantinescu, reținut de polițiști în Turcia - 01nicusornicusorconstantinescu14-1415174493.jpg

Articole de la același autor

Nicușor Constantinescu ar fi fost reținut de polițiștii turci, informează Realitatea TV. Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța a fost reținut în baza unui mandat emis prin Interpol. 


Baronul PSD Nicușor Constantinescu urmează să fie dus în instanță pentru judecarea cererii de extrădare formulată de autoritățile române. Pe numele președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța este emis un mandat de arestare pentru că acesta nu a revenit în țară. Inițial, Constantinescu a plecat în SUA, unde susținea că se tratează de cancer. 


Comentează știrea

admirator
5 noiembrie 2014
mai Mazare,

acum vezi pe cine sustii? Asta tot Basescu a mai facut-o? Tu esti prost, nu vezi ca toate arestarile importante au avut loc in timpul lui Ponta? Nu vezi ca a coabitat foarte bine cu Basescu? Nu stii ca a fost avocatul de casa al lui Dorin Cocos? Nu ai vazut propunerea pentru colaborare cu Elena Udrea in turul 2? Nici arestareea prietenului tau nu te convinge? V-a dus cu presul Tonta, pe toti baronii locali! Va pune sa-l sustineti si va lucreazza pe la spate! Bravo voua, papagalilor! Huseni ati fost, huseni ati ramas!

admnirator
5 noiembrie 2014
ti-am mai spus

odata sa pleci cat mai ai timp. Nu m-ai crezut, dar uite ca anul asta... ma rog. Acum tine minte ce-ti spun: tu ai fost racolat ca agent secret de Securitate/KGB, Ponta a fost racolat la Paris de CIA... E clar? Va maninca pe toti! Pontare usoara!

nu conteaza
5 noiembrie 2014
Dezgustator

Bina ca ati gasit de ce sa ve legati. Acum, si daca ploua afara e tot vina lui Ponta.

admirator
5 noiembrie 2014
@nu conteaza

eu credeam ca a lui Basescu?!!!!!!! Sau Boc....In rest, cap ai, minte ce-ti mai trebuie?

fasolica
5 noiembrie 2014
toate au un pret

cum a ajuns in Turcia?teleportat cu avionul dupa cum spune el si ati mincinosi nu se putea sau poate "nu avea bani "sa vina in tara era mai ieftin biletul sa plateasca pt tot ce-a distrus basca furat- daca scapa basma curata eu imi dau foc in fata la Cotroceni sa afle toata lumea pt ce voi face asta cu acte demonstrative privind licheaua de betivan

adrian
5 noiembrie 2014
job

Jobul viitorului! Munca acasa pe net.Asigura un venit consistent. Esti o persoana hotarata,perseverenta si dornica de rezultate? Intra in echipa noastra de romani,intr-un proiect unic pentru Romania si te vom indruma pas cu pas pentru a intelege ce ai de facut!Cerem si oferim seriozitate!Nu mai sta pe ganduri!Trimite textul "Job" ,pentru detalii , la adresa de email: [email protected]

Angela Cumpana
5 noiembrie 2014
oameni rai

Dl Nicusor si cu doamna primar au facut numai bine la oamenii din localitate. Acum avem apa, gaze, energie electrica, drumuri, toate multumita doamnei primar si domnului Nicusor. Sa-l ia pe mazare la dna, nu pe dl Nicusor.

Zizi
5 noiembrie 2014
Pentru Angela "oameni buni"

Stimata doamna Angela, nu va lasati dusa de val. Doamna Gaju si cu "porcu", alias Nicusor Constantinescu, v-au dat cu 2 maini si v-au luat cu 20. Au reusit ceea ce nu se intampla prin alte tari europene, si anume sa se zica despre ei: "bai ce oameni minunati". Asa cum am mai scris intr-un comentariu catre un al articol de azi, ii doresc domnului N.C. aciuat prin Constanta printr-o nefericita eroare a istoriei, el fiind "de pamant" din Prahova. Adevarat ghinion, adevarata molima pentru Constanta. Deci cum spuneam si in alt articol, ii doresc domnului NC. La Multi Ani cu executare!!

Răspuns la: oameni rai
Adăugat de : Angela Cumpana, 5 noiembrie 2014
Dl Nicusor si cu doamna primar au facut numai bine la oamenii din localitate. Acum avem apa, gaze, energie electrica, drumuri, toate multumita...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Începe judecata lui Nicușor Constantinescu
Pagina a fost generata in 0.526 secunde