Instanța din Constanța a decis

Nicușor Constantinescu rămâne în arest

2661
Nicușor Constantinescu rămâne în arest - nicusorconstantinescuramaneinare-1415383711.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au confirmat, vineri, mandatul de arestare preventivă emis în luna septembrie, în lipsă, pe numele președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu. Decizia a fost luată în dosarul în care acesta este judecat pentru abuz în serviciu, întrucât nu a asigurat finanțarea Centrului Militar Zonal Constanța.

Audiat de judecători, Nicușor Constantinescu a prezentat istoricul său medical, cum s-a desfășurat tratamentul în SUA și motivul plecării sale în Turcia. "Prezența mea în România reprezintă o dovadă și o garanție că nu m-am ascuns de Justiție și de cercetarea penală", a afirmat Constantinescu.

La finalul declarației depuse de președintele CJ, avocatul acestuia a solicitat instanței revocarea măsurii arestului preventiv și încuviințarea ca clientul său să meargă la tratament la Clinica Neo Life din Turcia.

După audierea lui Nicușor Constantinescu și examinarea actelor depuse, magistrații au decis să mențină mandatul de arest preventiv, până pe 5 decembrie. Decizia nu este definitivă, ea poate fi contestată la instanța superioară, adică la Curtea de Apel Constanța.

Hotărârea magistraților din Constanța vine după ce, joi, aceeași decizie a fost luată și de colegii lor de la Tribunalul București. Reamintim că Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în trei dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3639 secunde