Nicușor Constantinescu, preluat de poliție de pe aeroportul Henri Coandă

229
1
Nicușor Constantinescu, preluat de poliție de pe aeroportul Henri Coandă - nicusorconstantinescu-1415291505.jpg

Articole de la același autor

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Con-stantinescu a revenit, ieri, în România. Mai exact, avionul cu care a sosit baronul PSD a aterizat, în jurul orei 11.40, pe aeroportul Henri Coandă din București. A fost așteptat de polițiști, care l-au preluat și l-au dus la Tribunalul București, acolo unde judecătorii au confirmat mandatul internațional de arestare.

Nicușor Constantinescu a declarat la Tribunalul București, că a fost în mai multe orașe din SUA pentru a-și trata cancerul și că se știa tot timpul unde era, iar în Turcia a mers la recomandarea medicilor americani.

"Vreau să dau declarație, de aceea am venit. Realitatea e alta. Dosarele de la DNA Constanța și DNA București sunt cauze pentru care am fost reținut, adus cu surle și trâmbițe și televiziune. Ulterior, două instanțe m-au eliberat pentru lipsă de probe. (...) N-am fost citat legal în America. Am fost în San Francisco, Baltimore, Maryland, pentru cancerul meu. Speranța mea de viață este de maximum cinci ani. Am făcut biopsia la Hanovra și m-am întors. Procurorul Bodeanu știa de aceste aspecte medicale și totuși a spus că vreau să fug", a declarat Nicușor Constantinescu în fața magistraților.

Tribunalul București este prima instanță care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său, dar nu singura, al doilea mandat fiind eliberat de Tribunalul Constanța.

Reamintim că Nicușor Constantinescu este acuzat de procurorii anticorupție de abuz în serviciu, atât în dosarul de la București, cât și în cel de la Constanța. 

Comentează știrea

Teodor
7 noiembrie 2014
Locuri de munca sigure si la indemana oricui!

Locuri de munca sigure si la indemana oricui! Cu vointa si seriozitate puteti face parte dintr-un sistem ( NU este JOC PIRAMIDAL, NU este MLM!) in care puteti castiga sigur 300 dolari lunar, ca operator on line, lucrand 3 ore pe zi. Totul este legal(oferim contract si facem davada platilor). Va vom invata cum puteti intra in acest sistem daca trimiteti textul"info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde