Nicușor Constantinescu, la ora 11,00, la Tribunalul Constanța

2714
4
Nicușor Constantinescu, la ora 11,00, la Tribunalul Constanța - presedintelecjcsaltatdedna138980-1415346218.jpg

Articole recomandate

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, în această dimineață, la ora 11.00, Nicușor Daniel Constantinescu se va afla în atenția Tribunalului Constanța pentru verificarea celui de-al doilea mandat de arestare preventivă emis pe numele său.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Ion
7 noiembrie 2014
arestarea lui Nicusor

Sper sa-l inchida pentru multa vreme ca a facut mult rau Constantei. Oras port care nu s-a dezvoltat din cauza lui si a lui Mazare. Cand auzeau investitorii ce pretentii au cei doi filfizoni, plecau si nu se mai uitau inapoi. Trebuie sa se schimbe odata conducerea asta oribila.

alin
7 noiembrie 2014
job

Oferta job!Castigati bani in plus!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber.Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

ff
7 noiembrie 2014
fasoole

saracul, e nevinovat. da-tii drumul in curte sa mai rumege ceva. prigoniti porcul, nici macar n-a venit ignatul......dar nu mai e mult. poate si o ciorba de fasole cu ciolan(de la porc , evident) :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.76 secunde