Nicușor Constantinescu, circ la Curtea de Apel București: A țipat la magistrați și a fost amendat

2652
5
Nicușor Constantinescu, circ la Curtea de Apel București: A țipat la magistrați și a fost amendat - nicusor-1464862540.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost amendat de patru ori, de fiecare dată cu câte 1.000 de lei, de către judecătorii de la Curtea de Apel București. La termenul de joi de la Curtea de Apel București, Nicușor Constantinescu a început să țipe la judecător și să îi spună că nu vrea să dea declarații, potrivit România TV. Acesta s-a plâns că a fost adus cu forța de la Penitenciarul Poarta Albă, că a fost la un pas de moarte în timp ce era transportat cu duba de la spitalul penitenciar și că vrea să dea declarație, însa nu în acest moment, pentru că starea de sănătate nu îi permite.


Pentru ca a țipat la judecător, Nicușor Constantinescu a fost amendat cu 1.000 de lei. Apoi, pentru că a refuzat să semneze faptul că nu dă nicio declarație și nici nu a vrut să fie audiat, Constantinescu a mai primit alte trei amenzi. În total, a fost amendat de patru ori de către judecătorul de la Curtea de Apel București, cu câte 1.000 de lei, de fiecare dată.


Dupa scandalul cu magistratii de la CAB, Nicusor Constantinescu a cerut intervenția medicilor cu care a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă. Doctorii l-au consultat și au descoperit că acesta avea tensiunea foarte mare. Șeful CJ Constanta a cerut să fie dus la un spital din Capitala, pentru că, spune el, nu se simte bine.


Comentează știrea

Cred...
2 iunie 2016
Se poate

Exista detinuti care isi bat cuie in cap,unii se taie cu lama pe burta,altii isi dau foc la saltele.Nicusor a ales sa tipe la procurori.Eu recomand domnului Nicusor sa inghita o lingurita creta pisata.Are efect garantat.

Grigore
2 iunie 2016
porc nesimtit

la puscarie cu tine

zoro
2 iunie 2016
dezamagitor

Mi se pare un personaj penibil, sub demnitatea oricarui om cu minim bun simt, sfidator la adresa notiunii de civilizatie. Era mare zmeu cand ii venea apa la moara, acum e ca cei cazati in Henri Coanda, s-a modelat dupa votanti. Mi-ar crapa obrazul de rusine sa stiu ca ma vad copii mei comportandu-ma asa, hala exemplu. Ptiu

m
2 iunie 2016
mm

A revenit pe tapet Marele Bou.Circar circar da" merge.Asta numai asa o va tine si nu va fi condamnat.Dupa ce va scapa va poza in martir,nu conteaza ca nu are nimic de-a face cu bunul simt el spune ca este nevinovat si ca este cel mai cinstit om ,pardon Mare Bou de pe planeta.Iar despre obraz:este cat bordura lui Videanu.Dar poate avem noroc si scapam de el.

europeanu
2 iunie 2016
Hotul

i se rupe porcului de amenzi.A furat destul pentru a le rade in nas la toti. Ia luati-i toti banii sa vedeti ce lacrimi de crocodil adevarate scoate din hoit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3045 secunde