Nicoleta Ploscaru și complicii ei, printre care și un polițist, deferită justiției

1330
1
Nicoleta Ploscaru și complicii ei, printre care și un polițist,  deferită justiției - politist-1449514937.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au finalizat ancheta în cazul administratorei Pieței Balada, Nicoleta Ploscaru, acuzată de furt calificat și complicitate la mărturie mincinoasă. În același dosar este cercetat și Nicușor Bătărigă, agent de poliție în cadrul Secției 2, acuzat de complicitate la furt calificat. Alte două angajate ale Nicoletei Ploscaru sunt acuzate de mărturie mincinoasă. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor și urmează să se stabilească primul termen al procesului.

Pentru că una dintre chiriașe nu i-a plătit chiria, Ploscaru a decis să își facă dreptate singură, ajutată de alte angajate și un polițist. Pe 27 aprilie acestea le-au determinat pe două angajate să elibereze standul 17 de marfă, deși nu aveau acest drept.

"La aceeași dată, inculpatul Bătărigă Nicușor a mers la standul nr.17 din Piața Balada din municipiul Constanța, însoțit de numitele Guraliuc Vasilica și Șohan Vasilica, și aici, folosindu-se de un levier, a forțat ușa de acces în stand, de unde Guralicu Vasilica și Șohan Vasilica au evacuat marfa constând în bunuri nealimentare în valoarea de aproximativ 20.000 de lei.

Ulterior, pe parcursul urmăririi penale, cu ocazia audierii, succesiv, în calitate de martore, inculpatele Boboc Andreea, Guralicu Vasilica și Șohan Vasilica, au dat declarații neadevărate cu privire la aspecte esențiale - situarea inculpatului la locul săvârșirii faptei, prezența altor persoane la locul săvârșirii faptei, pe-rioada privind săvârșirea faptei, existența acordului persoanei vătămate privind ridi-carea și evacuarea mărfurilor din stand - în scopul îngreunării urmăririi penale și a exonerării persoanelor responsabile de răspundere penală", se arată în rechizitoriul întocmit de procurori. 

Comentează știrea

Nursa
8 decembrie 2015
Afacere/Bani

Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde