Nava amiral a Poliției de Frontieră a venit acasă

349

Articole de la același autor

Nava amiral a Poliției de Frontieră Române "Ștefan cel Mare", care a participat, în perioada 5-7 iulie, la exercițiul internațional "Black Sea Hawk 2011", desfășurat la Novorossiysk - Federația Rusă, a ajuns cu bine acasă.

La această activitate, au participat șase nave ale structurilor de frontieră din Turcia, Bulgaria, Ucraina, Rusia și România, un avion de patrulare și două elicoptere din Rusia, precum și mijloace navale specializate aparținând Ministerului pentru Situații de Urgență al Federației Ruse.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța, comisar șef Adrian Burcea, exercițiul a constat în două stagii de activități comune.

Primul stagiu a permis desfășurarea de exerciții în sistem integrat pe linie de comunicații și în schimbul de informații între forțele participante în domenii operative de interes comun, specifice procedurilor de lucru utilizate în cadrul Forumului de Cooperare la Marea Neagră. Stagiul al doilea s-a concretizat în acti-

vități practice comune de descoperire, interceptare, control, reținere și însoțire pentru verificări a două nave suspecte de activități ilegale, de contrabandă și migrație ilegală, respectiv contrabandă cu produse petroliere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Eveniment : Garda de Coastă va păzi Marea Neagră
Pagina a fost generata in 1.422 secunde