Muncitor dispărut în apele Dunării

158
Un tânăr de 20 de ani, venit în județul Constanța în căutarea unui loc de muncă, a dispărut în apele Dunării. Ionuț Bolocan este de loc din comuna Vizantea Livezi, din județul Vrancea, dar se afla, de câteva luni, la Ostrov, unde era angajat ca muncitor necalificat la o firmă a cărei activitate este exploatarea forestieră. El era cazat într-un vagon, situat pe o macara, proprietatea firmei, ancorată la kilometrul 368, pe malul drept al brațului Ostrov al fluviului. 

Colegii spun că duminică, tânărul a căzut în Dunăre și nu a mai reușit să ajungă la mal. Deși suspiciunea este că tânărul s-a înecat, polițiștii Secției Regionale Transporturi Constanța au reclamat dispariția băiatului, urmând procedurile legale - așa se impune până la găsirea trupului neînsuflețit.

Astfel, potrivit datelor transmise de Poliția Constanța, semnalmentele dispărutului sunt: înălțime 1.67 metri, greutate 60 kilograme, față ovală, ten deschis, păr blond tuns scurt, ochi albaștri. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariției.

Cei care pot furniza informații despre acest tânăr sunt rugați să sune la Poliția Constanța sau la Secția Regională de Transporturi, telefon 0241/611.364.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9518 secunde