"Motorinari" fugăriți de polițiști

289
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi bărbați care transportau cu un autoturism aproape o tonă de motorină, fără documente. Cei doi au refuzat să oprească la un control de rutină, pe raza localității Rasova. În loc să oprească, șoferul a apăsat pedala de accelerație a autoturismului Dacia și a ignorat semnalele legale, continuându-și deplasarea în viteză. 


Polițiștii de frontieră au plecat în urmărirea mașinii și au găsit autoturismul abandonat pe un câmp, la ieșirea din localitatea Rasova. Oamenii legii au descoperit cinci butoaie din tablă, ce conineau 880 litri de motorină. 


În urma cercetărilor, cei doi bărbați, cu vârste de 31 și 32 de ani, au fost identificați și depistați de polițiști. Întrebați de ce au fugit, aceștia au argumentat că s-au speriat și nu au putut prezenta documente legale pentru motorina transportată. 


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cei 880 de litri de motorină, cu o valoare de aproximativ 4.200 lei, precum și autoutilitara, în valoare de 2.500 lei, conform procedurilor legale. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar bărbații sunt cercetați pentru furt calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3308 secunde