Motorină fără documente legale, confiscată la Băneasa

183

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi cetățeni români care transportau, cu un autoturism, 400 litri produs petrolier, fără a deține documente justificative.


În data de 17.12.2016, în jurul orei 08.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa - Garda de Coastă, în cadrul unei acțiuni specifice pe linia combaterii infracțiunilor cu produse accizabile, desfășurate în zona de competență, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Ion Corvin, un autoturism marca Ford Mondeo, condus de cetățeanul român C.S., în vârstă de 35 de ani, însoțit de L.C., de 29 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Constanța.


La verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul autoturismului două butoaie din tablă, în care se aflau 400 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.


Bărbații au declarat că au achiziționat produsul petrolier, de la un cetățean, ale cărui date de identitate nu le cunosc, pentru uz personal.


Existând suspiciuni în privința provenienței mărfii, polițiștii de frontieră au ridicat cei 400 de litri de produs petrolier, în valoare de aproximativ 1.100 lei, în vederea confiscării, iar în cauză au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și sancționată de art. 228 și art. 229 Cod Penal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde