Motor de avion, recuperat din mare, pe plaja de la Mamaia

1683
3
Motor de avion, recuperat din mare, pe plaja de la Mamaia - motorrecuperatplajamamaia4171810-1485003949.jpg

Articole recomandate

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a intervenit, sâmbătă dimineață, de la ora 7:30, pe plajă la Mamaia, pentru a recupera de la limita mării un corp metalic din aluminiu ce pare a fi motor de aeronavă, scrie realitatea.net


Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a declarat, pentru AGERPRES, că împuternicitul la comanda ISU Dobrogea, colonelul Daniel Gheorghe Popa, l-a informat că, deși inițial s-a crezut că este vorba despre un rezervor exterior suplimentar pentru aeronave, după recuperarea componentei aeronautice se pare că ar fi vorba despre un echipament pentru propulsarea aeronavelor.

"Mi-a spus că pare mai degrabă a fi vorba despre un motor de avion, dar că nu se pot face speculații pe această temă și că este așteptată o comisie a Autorității Aeronautice Civile și specialiști militari pentru a examina corpul recuperat din mare", a precizat Adrian Nicolaescu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, a explicat, pentru AGERPRES, că piesa metalică recuperată din mare, sâmbătă dimineața, are un diametru de aproximativ 500 cm, lungimea de 1.500 cm și greutatea de aproximativ 400 kg, fiind construită din plăci dintr-un aliaj de aluminiu, îmbinate prin nituire.

"Corpul metalic era adânc înfipt în nisip, la limita dintre plajă și apa mării și echipa de intervenție pirotehnică a lucrat aproximativ două ore pentru a-l scoate la suprafață din nisipul înghețat. Ulterior, echipamentul a fost transportat și depozitat în incinta unității din Constanța, unde va fi expertizat de specialiștii în aeronautică, înainte de a fi prezentat presei, după cum s-a dispus", a afirmat Anca Chiriță.



Comentează știrea

Dan
21 ianuarie 2017
Eroare

"diametru de aproximativ 500 cm, lungimea de 1.500 cm și greutatea de aproximativ 400 kg" Va rugam sa trimiteti autorul articolului la un curs de matematice , pentru el "artimetica", poate afla cat este 500cm si sat este 1500cm. Nu de alta dar exista si o poza si s-ar putea ca cineva sa creada ca angajatul militar are in jur de 15-18 m.

Toni
22 ianuarie 2017
Greu cu matematica

Halal jurnalisti mai avem!!!Mai natarailor,500cm inseamna 5metri si 1500cm egal 15 metri.Pai e greu cu matematica,doar nu-ti trebuiesc studii pentru a deveni jurnalist!Te-apuci si scrii tampenii ca doar toata lumea face la fel.Vai mama voastra,mai bine schimbati-va meseria,sunt locuri vacante la spatii verzi,acolo e de voi !!!!

UN BASTINAS DIN PAPUA
22 ianuarie 2017
ASTA-I ROMANIA

MAI GRAV ESTE FAPTUL CA, IN MOD NORMAL, UN ARTICOL TRECE SI PRIN ALTE MAINI INAINTE DE A FII PUBLICAT.CONCLUZIE :NU NUMAI BOUL CARE A SCRIS ARTICOLUL ESTE BOU....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3718 secunde