Motocicliști spulberați de șoferi neatenți

392
2
Motocicliști spulberați  de șoferi neatenți - motociclistiraniti-1435686405.jpg

Articole recomandate

Doi motocicliști au ajuns, ieri după-amiază, pe patul de spital, după ce au fost implicați în accidente rutiere.

Primul incident s-a petrecut în jurul orei 8.00. Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 75 de ani conducea o mașină pe strada Constantin Brătescu, iar în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada I.G. Duca, nu a acordat prioritate. În secundele următoare, a lovit un motociclist care circula regulamentar dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. Victima, de 30 de ani, din Constanța, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

v v v

În jurul prânzului, un alt motociclist a ajuns la unitatea medicală, după ce a fost victima unui accident rutier.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 31 de ani se deplasa cu o autoutilitară pe strada Slt. Petre Papadopol. Oamenii legii spun că șoferul nu a acordat prioritate la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu și a lovit în plin un motociclist care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul de 27 de ani a fost rănit. El a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră au pornit anche-te în cele două cazuri pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs evenimentele rutiere. 

Comentează știrea

Cutarescu
1 iulie 2015
Nu l-am vazut !!!

...

Nemesis
8 iulie 2015
Cum sa-i vezi daca fac slalom printre masini ?

Viteza nene , viteza-i sfanta pe doua roti ! Am tot respectul pentru motociclistii adevarati , cei carora nu le lipseste mintea si bunul simt , dar din pacate sunt foarte putini !

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Minor lovit de mașină
Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță începută  pe patul de spital
Vineri, 26 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Octogenar lovit de mașină
Joi, 25 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Bătrân lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.5569 secunde