Moș Crăciun, ajutat de pompierii ISU "Dobrogea" să ajungă în Tărâmul Magic

504
1

Articole de la același autor

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc în weekend, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. O duminică după-amiază cât se poate de liniștită a fost tulburată de un zgomot puternic, urmat de strigăte disperate.

Pompierii au sărit imediat să vadă ce se întâmplă și au descoperit că, pe acoperișul turnului din curtea Inspectoratului se află două personaje de poveste și nu unele oarecare. Moș Crăciun și renul Rudolph erau "împricinații" pentru care urma să fie desfășurată o amplă acțiune de salvare.

Militarii au reușit să-i coboare fără probleme și le-au recuperat și sania care, din păcate, se stricase în accident. Sania a fost prinsă de acoperișul unei autospeciale, iar Moșul a pornit spre Tărâmul Magic al Crăciunului, unde a fost așteptat de locuitorii de la malul mării încă de pe 1 decembrie.

Sute de copii au întâmpinat cu imensă bucurie pe cele mai îndrăgite personaje ale iernii, dar și pe cei mai iubiți și apreciați salvatori, pompierii de la ISU "Dobrogea". Moș Crăciun a devenit, astfel, de duminică, gazda Tărâmului Magic.

Festivalul Iernii 2016 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susținut de Primăria Municipiului Constanța și sprijinit de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea", Inspectoratul de Poliție al Municipiului Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.  

Comentează știrea

ROMAN
20 decembrie 2016
MOS CRACIUN AJUTA CRESTINESTE, PRIN FAPTELE BUNE PE DOMNUL IISUS !

FELICITARIIIIIIIIIIIIII, PENTRU ISU DOBROGEA !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Gașca Zurli"…  pe Tărâmul Magic
Pagina a fost generata in 0.4456 secunde