Momente dramatice pentru o tânără din Constanța. Bătută și tâlhărită de doi indivizi, pe un bulevard intens circulat

2741
Momente dramatice pentru o tânără din Constanța. Bătută și tâlhărită de doi indivizi, pe un bulevard intens circulat - talhariecatuseinfractor800x44514-1500644057.jpg
Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de doi bărbați din Constanța, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 14 spre 15 iulie, în jurul orei 01.00, o tânără a fost acostată de 3 indivizi, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul sensului giratoriu de la intersecția cu strada Dispensarului. 2 dintre bărbați au imobilizat-o și au lovit-o cu palmele peste față. 


De asemenea, indivizii i-au furat tinerei o chitară și un portofel cu acte, în care se afla suma de 12 lei. În total, prejudiciul creat este în valoare de 1.500 de lei. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi prezentați judecătorilor, care au luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9615 secunde