Mobilizare generală. Cluburile din Constanța, luate cu asalt de autorități

1622
5
Mobilizare generală. Cluburile din Constanța, luate cu asalt de autorități - mobilizare-1446576350.jpg

Articole de la același autor

În urma tragediei din București, unde 32 de persoane au murit și alte sute au fost rănite, autoritățile au luat primele măsuri. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" anunță controale în următoarea perioadă, Primăria Constanța la fel. Toate autoritățile se vor apuca de verificări. A trebuit să izbucnească un incendiu și la Culture Pub ca să iasă la iveală că localul nu are autorizație de securitate la incendiu. De teamă, mai multe cluburi și-au sistat activitatea, pentru a se pune la punct. 


"În cazul în care, în urma controa-lelor care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare, se vor identifica administratori sau con-ducători de unități fără autorizații sau avize de securitate la incendiu, aceștia riscă amenzi într-un cuantum cuprins între 30.000 lei și 100.000 lei și oprirea funcționării unității (conf. art. 44, cap. 6 din Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor)", se arată într-un comunicat remis de Prefectura Constanța. 


A fost nevoie de o tragedie ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență să poată închide unități. În ședința de Guvern, legea privind apărarea împotriva incendiilor a fost modificată. 


"Atribuțiile Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost extinse, în sensul că inspectorii ISU pot sigila construcțiile și amenajările operatorului economic în punctul de lucru în care constată încălcarea reglementărilor privind siguranța la incendiu. Potrivit legislației în vigoare până la data prezentei reglementări, ISU putea dispune doar oprirea funcționării ori utilizării construcțiilor sau amenajărilor, ceea ce nu era de natură să garanteze încetarea de fapt a funcționării", este una dintre modificări. 


Comentează știrea

Buna dimineata,Fagadau
4 noiembrie 2015
Buna dimineata,ISU

Ati facut ochi ? Panaramelor ! Trebuia sa moara trei tinere la Beirut si peste 30 de tineri la Bucuresti.Pana azi ce ati pazit ? Nu ati avut instrumente legale,bineinteles.Bine ca ati plantat pomi si ati dat ghiocei la doamne. Spagarilor ! Lasa ca trece.Va faceti si voi ca munciti 2-3 zile si gata.Poate majorati spagile sau inventati voi ceva acolo.Spaga sa traiasca.

Crina
4 noiembrie 2015
Castiga bani online!

Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Vasilica
4 noiembrie 2015
Jobonline

Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

garcea
4 noiembrie 2015
ISU CORUPT

vasilică si crina sa vă dau muiecukakat !

ema
4 noiembrie 2015
sesizare

In clubul Ego pe 3 oct a concertat Smiley. Pa pagina de facebook organizatorul, Sensation Media group, se lauda ca au fost in club 2800 de persoane si ca a fost un mega succes. Nu credeti ca ar fi necesar sa treceti si pe acolo? Zic si eu. Ca pe 21 noi are loc in acelasi club un alt eveniment.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tot mai multe incendii din cauza ignoranței
Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Mașini incendiate la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5351 secunde