Moarte cumplită! Spulberat de două mașini

162
A încercat să traverseze strada neregulamentar, dar decizia i-a fost fatală. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani, din localitatea constănțeană Peștera, care și-a găsit sfârșitul pe stradă. 


Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, un bărbat a vrut să traverseze Drumul Național 3. O femeie de 52 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, banda I, din direcția Constanța către Valu lui Traian, l-a lovit în plin. Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a fost aruncat pe sensul opus de mers direct într-un autoturism marca Skoda, condus regulamentar, pe banda II, de către un bărbat de 31 ani, din Timișoara. 


Martorii au sunat la 112 și au cerut intervenția autorităților. La fața locului, au ajuns cadrele medicale și agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța. Medicii au constatat că leziunile suferite de victimă sunt incompatibile cu viața și au declarat decesul. Polițiștii i-au testat cu aparatul Drager pe șoferi, rezultatele fiind negative. Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Eveniment : Turistă lovită de mașină
Pagina a fost generata in 0.5012 secunde