MOARTĂ, ÎNTR-UN MORMAN DE FIARE, DIN CAUZA UNUI SELFIE

1448
MOARTĂ, ÎNTR-UN MORMAN DE FIARE, DIN CAUZA UNUI SELFIE - accidentmasinafbmormandefiare791-1500794755.jpg

Articole recomandate

Polițiștii au găsit cadavrul unei femei de 32 de ani, strivit într-un morman de fiare. I-au luat telefonul, dar ce au văzut când i-au deschis pagina de Facebook i-a îngrozit!


La cei 32 de ani ai săi, Courtney Ann Sanford era considerată de mulți o șoferiță experimentată. Nimic nu lăsa de bănuit, însă, în acea zi blestemată, că, în momentul în care se urca la volanul mașinii sale, o va face pentru ultima dată!

După câteva zeci de minute de drum, la radio a început să răsune piesa sa favorită - "Happy", de Pharell William. Era, se pare, într-o stare de spirit extrem de bună... În plus, melodia era preferata ei! Așa că, fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon, și-a făcut un selfie și l-a postat pe Facebook. "Melodia asta mă face fericită", a scris tânăra, sub fotografie.

A fost ultimul lucru pe care a apucat să-l mai facă, însă! În secunda următoare, a murit! Și asta pentru că a făcut un lucru pe care mai toți șoferii îl fac: când a tastat pe telefon, nu a tras mașina pe dreapta! Și-a continuat drumul, neștiind că va fi ultimul!

Mașina sa s-a izbit violent de un TIR. Avea doar 60 de km/h, dar impactul a fost atât de puternic, încât a fost aruncată în șanț și, de acolo, într-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc și tânăra, prinsă între fiarele mașinii ca într-o menghină, n-a avut scăpare - a ars de vie, lăsând în urmă o familie îndurerată.

După ce polițiștii i-au anunțat familia, aceștia și-au dat seama că tânăra postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul. Când s-au uitat în telefonul pe care au reușit să-l recupereze de la fața locului, intact, oamenii legii au văzut că tânăra scrisese pe Facebook chiar în minutul în care a avut loc tragicul accident.

"Postarea a fost făcută la ora 8:33. La ora 8:34, am fost solicitați să intervenim la fața locului", au declarat polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1744 secunde