Mitică Dragomir, fostul șef al LPF, condamnat la șapte ani de închisoare CU EXECUTARE

234
Mitică Dragomir, fostul șef al LPF, condamnat la șapte ani de închisoare CU EXECUTARE - dragomir-1466679545.jpg
Mitică Dragomir a fost condamnat la șapte ani de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Decizia nu este definitivă.


În urmă cu o sptămână, magistrații Tribunalului București au decis luni ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la trei ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova. De asemenea, cei doi trebuie să plătească o amendă de 80.000 de lei și trebuie să presteze trei luni de muncă în folosul comunității, potrivit românialiberă.ro. 


Pedepsele cu închisoare pentru foștii șefi ai fotbalului românesc Mircea Sandu și Mitică Dragomir par nesemnificative față de despăgubirile totale de circa 1,2 miliarde de lei noi, echivalentul a circa 240 de milioane de euro, impuse de instanța de judecată în procesul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Suma totală a fost impusă de Tribunalul București pe latura civilă, la care se adaugă din dobânzi aferente, din dările către ANAF cu dobânzi și din amenzile penale uriașe. Despăgubirile trebuie plătite atât cei doi foști șefi, cât și de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, instituții pe care le-au condus, mai precizează românialiberă.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2741 secunde