Mircea Băsescu, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

897
11
Mircea Băsescu, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare - mirceabasescuaudiatladnaconstant-1452237359.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Constanța i-a condamnat, astăzi, pe Mircea Băsescu și pe Marian Căpățână la 4 ani de închisoare cu executare, respectiv 3 ani de închisoare cu executare. În acest dosar, Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influență, iar Marian Căpățână de complicitate la trafic de influență.


DNA a cerut condamnarea la închisoarea cu executare pentru Mircea Băsescu și Marian Căpățână, în cazul primului solicitând ca pedeapsa să fie orientată spre maximul prevăzut de lege, adică șapte ani. Totodată, DNA a cerut confiscarea sumei de 250.000 de euro de la Băsescu si de 350.000 de euro de la Căpățână.





Potrivit DNA, în perioada 20 februarie 2011 — 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl acestuia (Sandu Anghel), precum și a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obține o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
garcea
8 ianuarie 2016
Penalu de basescu

Trebuia pedeapsa maximă pentru acest penal ,urmează fratisu basescu traian

Black
8 ianuarie 2016
Prea puțin

Trebuia să ia 15 ani, poate-l pune pe gânduri și pe Traian să facă ciocul mai mic. A prins curaj și a început iar să arunce cu rahat pe la tv și pe Facebook. Neamul ăstora nu se vindecă decât dacă-i reduci definitiv la tăcere. Cu Dragoș Băsescu ce se mai aude? Era cercetat astă-toamnă tot pentru trafic de influență la fel ca taică-său.

rex
8 ianuarie 2016
Smenarul

Clanul smenarescu sunt adanc infipti in mafia romana, iar decizia de astazi a fost data cu greutate si sub imperiul fricei! In mod normal pedeapsa trebuia sa fie mult mai mare, stiind faptele penale ale clanului amintit, dar frica de masfia din justitie si-a spus cuvantul!

Baspunar
8 ianuarie 2016
Nimeni nu este mai presus de lege.

Nimeni nu este mai presus de lege. Încet-încet, se strânge lațul în jurul "Bătrânei codoașă", Șantaj Băsescu și acoliții săi. Încep să iasă la iveală fapte că Șantaj Băsescu a patronat un sistem de corupție fără precedent în România. Sper să scăpăm de magistrații băsiști, cumpărați cu funcții și previlegii de Șantaj Băsescu și Monica Macovei, care au acționat în sprijinul regimului "Bătrânei codoașă", T. Băsescu, care se declara "cel mai informat om din stat. El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Magistraților ciomăgari băsiștii, Vasilică Danileț, Oana Hăineală, Alina Ghica, Daniel Morar, Augustin Zegrean, ș.a.m.d., cumpărați cu funcții și previlegii de Șantaj Băsescu și Monica Macovei, le doresc, vorba lui V.C. Tudor,: "să-i muște muște cancerul de fund". Cine-i mai crede pe Șantaj Băsescu și acoliții săi, ori e prost, ori nu gândește!

Cosmin
8 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Gigi
8 ianuarie 2016
Pute !

Pute a latrina 3 de la o posta mai ales pe la comentarii ! Rau e sa fii manipulat de niste hoti analfabeti ! Cum va suportati ?

un pagubit
8 ianuarie 2016
si alte condamnari -VECTRA

PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. roxanamariadan is typing... roxanamariadan: Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( șaiprezece) ani închisoare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!

florin
8 ianuarie 2016
munca

lucru la domiciliu, cine sa creada, 0312295157 minciuni

Răspuns la: Cea mai solicitata oferta de lucru online!
Adăugat de : Cosmin, 8 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei...
Mihai B.
8 ianuarie 2016
Roxana Maria Dan

Ai uitat sa faci menajul de pe CHAT inainte sa faci copy/paste.... "roxanamariadan: is typing".......

Răspuns la: si alte condamnari -VECTRA
Adăugat de : un pagubit, 8 ianuarie 2016
PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN...
Joni
8 ianuarie 2016
completare

Dragos B fusese dat afara de la firma multinationala la care lucra, acum ceva timp, asa scriau ziarele serioase. Ia dat in judecata el apoi.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2275 secunde